Exkluzív: születésnapi ajándék a Sportkontroll Teamtől!

2018 márciusában lesz egy éves a Sportkontroll. Ebből az alkalomból egy különleges szűrőprogramot biztosítunk azoknak, akik még nem jártak nálunk belgyógyászaton. Hívd fel a családtagjaid, barátaid figyelmét erre a lehetőségre, mert ilyen ritkán adódik!

Az első éves évfordulónk márciusra esik, így erre a hónapra ajánljuk fel a szuper kedvezményes szűrőprogramot – korlátozás nélkül, mindenkinek:

PRÉMIUM belgyógyászati szűrőcsomag a laborban + kontroll konzultáció dr. Töllösy Judittal.

Kedvezményes ár: 45.000 Ft!

A belgyógyászati vérvételi szűrőcsomag tartalma igen összetett – a szakmai vezetőnk, Breyer doktornő állította össze azzal a céllal, hogy a leggyakrabban előforduló anyagcsere-eltérések kiszűrhetők legyenek. Így kideríthető: a pajzsmirigy-működés zavara, az elégtelen D-vitamin szint, a vashiány, a szénhidrát-anyagcsere zavara (inzulinrezisztencia, cukorbetegség), a metabolikus szindróma fennállása és egyéb belgyógyászati problémák!

(összesen: 39 tétel, 3 pontos terheléses vércukorvizsgálattal; eredeti ára: 48 000 Ft)

  • T. vérkép; T. vizelet; vércukor; kreatinin; karbamid; Natrium; Kálium; Calcium; Magnézium; Chlorid; SGOT; SGPT; GGT; ALP; LDH; szerum bilirubin össz, direkt; CK; CK-MB; amiláz; lipáz; koleszterin; TG; HDL; LDL; TSH; FT4; FT3; húgysav; ASO; süllyedés; CRP; D-vitamin; aTPO; aTG; B12 vitamin; vas; ferritin; teljes vaskötő kapacitás; folsav
  • 3 pontos OGTT (+ inzulin) vércukor terhelés

A kontroll konzultáció tartalma: (30 perc, eredeti ára: 12.000 Ft)

  • anamnézis felvétele
  • laborlelet elemzése
  • esetlegesen további vizsgálatok indikációja
  • szükség esetén gyógyszer felírása, terápiás javaslat
Figyelem! Lehetséges, hogy a konzultáció alkalmával összetettebb egészségügyi probléma gyanúja merül fel, amely további vizsgálatokat tesz szükségessé. Ezek ára és az esetleges plusz belgyógyászati kontroll díja felárasan térítendő.

 

Hogyan tudsz jelentkezni a szűrőprogramra?

 

Lépj be az online előjegyzési rendszerünkbe a weboldalunkon!

Először foglalj időpontot a Laborba, válaszd ki a tételekből (akár kereső funkcióval) a PRÉMIUM Belgyógyászati csomagot! Ezután foglalj időpontot a Belgyógyászaton minimum 24 órával későbbre: először válaszd ki a KONTROLL opciót, majd foglalj dr.Töllösy Judithoz! (Figyelem: dr.Breyer Helgához nem tudjuk biztosítani a szűrőprogramot.) De ha kihagyod a második foglalást, akkor sem történik baj.

Kapni fogsz egy automatikus visszaigazoló levelet foglalásról, az eredeti árakkal. Ez ne zavarjon meg!

Az első alkalommal, a laborban, a kasszánál mondd be a jelszót: SZÜLETÉSNAP

Az asszisztensünk leellenőrzi a rendszerben, hogy megtörtént-e a foglalás a doktornőhöz is márciusra, majd a kedvezményes árat fogja felszámolni. Így mindössze 45.000 Ft-ot kell fizetned a teljes szűrőprogramért. Ha még nem foglaltál a doktornőhöz, akkor helyben megbeszéltek egy időpontot.

Szeretettel várunk!

(Amennyiben kérdésed akad, vagy problémád van a szűrőprogramra jelentkezéssel, fordulj hozzánk bizalommal: info@sportkontroll.hu!)

iratkozz fel a hírlevelünkre, ha szereted az írásainkat

ezek is érdekelhetnek

„Hány kiló vagy?” – három nő esete a kilókkal

Ezért értelmetlen a fogyókúra mentalitás