Miért mi?

A célod sokféle lehet. Jobban szeretnéd magad érezni a bőrödben, vagy kideríteni, hogy mi okozza a zavaró panaszaidat. Lehet, hogy szeretnéd a súlyodat hatékonyan rendezni, esetleg vágysz egy babára, egy kiegyensúlyozott terhességre. De az is lehet, hogy jobb teljesítményre törekedsz, mert sportolsz: fittebb, erősebb akarsz lenni.

Akárhogy is: az a célod, hogy a tested jobban működjön és tartós eredményt érj el.

Mi fényt derítünk arra, hogy gátolja-e anyagcsere- vagy hormonális zavar a célod elérését! Ha igen, azt kezeljük, az állapotodat folyamatosan kontrolláljuk. Emellett összerakjuk a számodra ideális étrendet. Így segítünk elérni az optimális testösszetételt.

Csak annyi gyógyszert ajánlunk, amennyit szerintünk muszáj. Hiszünk abban, hogy a szervezet öngyógyító képessége profin beállított életmóddal és természetes hatóanyagokkal mozgósítható!

Ha sportolsz, az étrended összhangba hozzuk az edzéseiddel; tanácsot adunk, hogy mit egyél, ha versenyre készülsz, ha ideális ütemben és mértékben akarsz izmot építeni, és abban is, hogy milyen étrendkiegészítőket használj.

az elegáns rendelőnkben csend, diszkréció és elhivatott team vár

Jelentkezhetsz hozzánk tehát anyagcsere-kivizsgálásra, étrendi beállításra. A vérvétel külsősök számára is, bármikor elérhető. Az infúzió bárunkban pedig vitalizáló és regeneráló vénás koktélokhoz juthatsz hozzá!

 

Ha egy családtagodat, barátodat szeretnéd hozzánk irányítani, ebben is tudunk segíteni. Vásárolható nálunk (akár e-mailben és elektronikus utalással) ajándékutalvány, melynek értékét te döntöd el, illetve azt is, hogy mely szolgáltatásra legyen felhasználható. Keress minket bizalommal!