Miért mi?

A célod sokféle lehet. Jobban szeretnéd magad érezni a bőrödben, vagy kideríteni, hogy mi okozza a zavaró panaszaidat. Lehet, hogy szeretnéd a súlyodat hatékonyan rendezni, esetleg vágysz egy babára, egy kiegyensúlyozott terhességre. De az is lehet, hogy jobb teljesítményre törekedsz, mert sportolsz: fittebb, erősebb akarsz lenni.

Akárhogy is: az a célod, hogy a tested jobban működjön és tartós eredményt érj el.

Mi fényt derítünk arra, hogy gátolja-e anyagcsere- vagy hormonális zavar a célod elérését! Ha igen, azt kezeljük, az állapotodat folyamatosan kontrolláljuk. Emellett összerakjuk a számodra ideális étrendet. Így segítünk elérni az optimális testösszetételt.

Csak annyi gyógyszert ajánlunk, amennyit szerintünk muszáj. Hiszünk abban, hogy a szervezet öngyógyító képessége profin beállított életmóddal és természetes hatóanyagokkal mozgósítható!

Ha sportolsz, az étrended összhangba hozzuk az edzéseiddel; tanácsot adunk, hogy mit egyél, ha versenyre készülsz, ha ideális ütemben és mértékben akarsz izmot építeni, és abban is, hogy milyen étrendkiegészítőket használj.

Jelentkezhetsz hozzánk tehát belgyógyászati – sportorvosi konzultációra, dietetikai tanácsadásra. A diagnosztikai részlegen a laborvizsgálatok és ultrahangos vizsgálatok a külsősök számára is, bármikor elérhetők.