Workshopok

A Sportkontrollban havonta többször kerül sor táplálkozás tematikájú workshopra! Közkívánatra indítottuk el ezeket 2019-ben. Itt nincs várólista a dietetikushoz és pénztárcabarát módon juthatsz pár órában –  rendszerezett tudáshoz. A legtöbb workshop online zajlik (Zoom). 

A 160 GRAMMOS DIÉTÁRÓL OKOSAN! , alapozó jellegű workshopot gyakrabban, havonta tartjuk, max. 18 fővel. Az egyéb tematikus foglalkozásokra ritkábban kerül sor, ezért ha érdekes számodra a téma, ne szalaszd el a lehetőséget.

Kétféle workshop van: az ONLINE  Zoom rendszeren keresztül követhető, 8-15 fővel tartjuk meg ezeket, 2-3 órában. Az offline workshopokat a Sportkontroll rendelőben bonyolítjuk le, a már megszokott hagyományok szerint, 3.5 – 4 órás időtartammal, de kóstolás nélkül és korlátozott létszámmal, maximum 10 fővel.

Minden esetben szükséges az előzetes REGISZTRÁCIÓ ÉS BEFIZETÉS! Válaszd ki alul a neked tetsző kurzust, és online jelentkezz, majd fizesd ki bankkártyával a részvételi díjat – 1 perc az egész.

A befizetésről visszaigazolást kapsz. Aki online workshopra jelentkezett, az kap egy részletes tájékoztatót arról, hogyan tud becsatlakozni az online kurzusba. Aki pedig offline workshopra fizetett be, az a kitűzött időpont előtt 5-7 munkanappal egy részletesebb tájékoztató levelet kap.

Lehetőséged van arra, hogy workshopot ajándékozz! Elektronikus utalványért írj az info@sportkontroll.hu címre, és a tárgyba írd: “ajándékutalvány”.

Az elektronikus utalványt névre szólóan állítjuk ki, egy szabadon megválasztott felhasználható összeggel, így akár több workshopot is ajándékozhatsz az illetőnek. Ezt e-mailben elküldjük, ami kinyomtatható. A továbbiakban az ő regisztrációját mi intézzük, így közvetlenül a munkatársunktól kapja a meghívót a kiválasztott workshopra.

január

MINDENT A ZSÍRÉGETÉSRŐL! – KÖZKÍVÁNATRA ISMÉTLÉS

01. 21. péntek | 15:00

oktató: Széchy Eszter

részletek
11.900 Ft
Jelentkezem
MI LEGYEN A KONYHÁDBAN? ONLINE!

01. 31. hétfő | 18:00

oktató: Gelencsér Adrienn

részletek
6.000 Ft
Jelentkezem

február

ANYABAJOK… avagy hogyan táplálkozz szülés előtt, közben és után? ONLINE!

02. 09. szerda | 16:00

oktató: Vásony-Dékei Zóra

részletek
6.000 Ft
Jelentkezem
PCOS, inzulinrezisztencia: babát szeretnék -ONLINE!

02. 10. csütörtök | 18:00

oktató: Gelencsér Adrienn

részletek
6.000 Ft
Jelentkezem
SZÉNHIDRÁTISKOLA – workshop nem csak inzulinrezisztenseknek – ONLINE!

02. 17. csütörtök | 18:00

oktató: Gelencsér Adrienn

részletek
5.500 Ft
Jelentkezem