Workshopok

A Sportkontrollban közkívánatra elindultak a csoportos foglalkozások, speciális témákkal!

A 160 GRAMMOS DIÉTÁRÓL és a GLUTÉNMENTES workshopokat gyakrabban 4-6 hetente tartjuk, max. 15 fővel. A tematikus előadásokon 20 főt is vendégül tudunk látni, viszont ezekre csak pár havonta kerül sor.

Minden esetben szükséges az előzetes REGISZTRÁCIÓ! Válaszd ki alul a neked tetsző kurzust, és online jelentkezz be – 1 perc az egész.

Ha egészségpénztári számlát szeretnél, az előre utalásos megoldást válaszd! Egyéb esetekben a helyszínen adunk nyugtát. Bizonyos kurzusoknál lehetőség van arra, hogy KÍSÉRŐvel érkezz, az ő esetében alacsonyabb árat kell fizetni, azonban EXTRÁKban ő nem részesülhet.

A regisztráció után azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, valamint a workshop előtt legkésőbb 3 munkanappal tájékoztató levelet. Ha ezeket nem kapod meg, feltétlenül nézd meg a spam-ek között is! 

Kérjük, hogy ha mégsem tudsz eljönni, akkor minél előbb mondd le a regisztrációdat az sari.nora@sportkontroll.hu címen, hogy másnak át tudjuk adni a helyet!
FIGYELEM: a hotmail és yahoo e-mail címekkel problémás a kapcsolattartás, ezért, ha ilyen címed van, kérjük, válassz más e-mail címet! 

november

MINDENT A ZSÍRÉGETÉSRŐL! – PÓTIDŐPONT!

11. 23. szombat | 14:00

oktató: Schlaffer-Szilágyi Nóra

részletek
11 900 Ft
Megtelt!

december

VEGÁN ÉTREND: ÍGY CSINÁLD JÓL – PÓTIDŐPONT!

12. 07. szombat | 15:00

oktató: Széchy Eszter

részletek
8 900 Ft
Megtelt!
160 GRAMMOS DIÉTÁRÓL – OKOSAN!

12. 18. szerda | 18:00

oktató: Gelencsér Adrienn

részletek
8 900 Ft
Jelentkezem