Workshopok

A Sportkontrollban 2019 tavaszán elindultak a kiscsoportos foglalkozások, a dietetikusok vezetésével!

A 160 GRAMMOS DIÉTÁRÓL és a GLUTÉNMENTES workshopokat gyakrabban 4-6 hetente tartjuk, max. 15 fővel. A tematikus előadások nagyobb létszámúak: 20-22 főt is vendégül tudunk látni, viszont ezekre csak pár havonta kerül sor.

Minden esetben szükséges az előzetes REGISZTRÁCIÓ! Válaszd ki alul a neked tetsző kurzust, és online jelentkezz be – 1 perc az egész.

Ha egészségpénztári számlát szeretnél, az előre utalásos megoldást válaszd! Egyéb esetekben a helyszínen adunk nyugtát. Bizonyos kurzusoknál lehetőség van arra, hogy KÍSÉRŐvel érkezz, az ő esetében alacsonyabb árat kell fizetni, azonban EXTRÁKban ő nem részesülhet.

A regisztráció után azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, valamint a workshop előtt 3-7 nappal tájékoztató levelet. Ha ezeket nem kapod meg, nézd meg a spam-ek között is! 

Kérjük, hogy ha mégsem tudsz eljönni, akkor minél előbb mondd le a regisztrációdat az info@sportkontroll.hu címen, hogy másnak át tudjuk adni a helyet!
FIGYELEM: a hotmail és yahoo e-mail címekkel problémás a kapcsolattartás, ezért, ha ilyen címed van, kérjük, válassz más e-mail címet!