Közlemény a Sportkontroll rendkívüli nyitvatartási rendjéről! Tovább »

Workshopok

A Sportkontrollban hetente sor kerül táplálkozás tematikájú workshopra! Közkívánatra indítottuk el ezeket 2019 év elején. Itt nincs várólista a dietetikushoz és pénztárcabarát módon juthatsz pár órában rendszerezett tudáshoz. 

A 160 GRAMMOS DIÉTÁRÓL OKOSAN! workshopot gyakrabban, 4-6 hetente tartjuk, max. 15 fővel. Az egyéb tematikus foglalkozásokon 20 főt is vendégül tudunk látni, viszont ezekre csak pár havonta kerül sor.

Minden esetben szükséges az előzetes REGISZTRÁCIÓ! Válaszd ki alul a neked tetsző kurzust, és online jelentkezz be – 1 perc az egész.

Ha egészségpénztári számlát szeretnél, az előre utalásos megoldást válaszd! Egyéb esetekben a helyszínen adunk nyugtát.

A regisztráció után azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, valamint a workshop előtt legkésőbb 3 munkanappal tájékoztató levelet. Ha ezeket nem kapod meg, feltétlenül nézd meg a spam-ek között is! 

Kérjük, hogy ha mégsem tudsz eljönni, akkor minél előbb mondd le a regisztrációdat a sari.nora@sportkontroll.hu címen, hogy másnak át tudjuk adni a helyet!
FIGYELEM: a hotmail és yahoo e-mail címekkel problémás a kapcsolattartás, ezért, ha ilyen címed van, kérjük, válassz más e-mail címet! 

április

160 GRAMMOS DIÉTÁRÓL – OKOSAN!

04. 20. hétfő | 18:00

oktató: Vásony-Dékei Zóra

részletek
8 900 Ft
Jelentkezem
VEGÁN ÉTREND: ÍGY CSINÁLD JÓL

04. 24. péntek | 18:00

oktató: Széchy Eszter

részletek
8 900 Ft
Jelentkezem