Anyagcsere-beállítás

Dr. Breyer Helga a különféle szénhidrát-anyagcsere zavarok (inzulinrezisztencia, cukorbetegség), az ezzel összefüggő hormonális elváltozások, elhízás okainak kivizsgálásában és terápiájában tett szert jártasságra. Ezt a specializációt a sportorvoslás területére is kiterjesztette: hobbi- és élsportolót is fogad.

 

Kit fogad dr.Breyer Helga? 

 

 • választott sportágban leigazolt élsportolókat, vagy heti több, mint 5 óra intenzív edzést végző sportolókat
 • rendszeresen, heti min. 3 órát edző hobbisportolókat, akiknek anyagcsere-beállításra van szükségük, vagy akiknél hormonális eltérés, szénhidrát-anyagcserezavar áll fenn
 • akinél fennáll hormonális eltérés vagy szénhidrát-anyagcsere zavar gyanúja (inzulinrezisztencia, pajzsmirigy-működés zavara, PCOS ), vagy súlyproblémával küzd

– őket egyedi elbírálás alapján, az IRÁNYTŰ* protokoll részeként,

illetve előjegyzés alapján, automatikusan fogadja:

 • régóta gondozott pácienseit, akik az elmúlt 2 évben jártak nála kontrollon és/vagy távkonzultáltak

pluszban, egyeztetéssel:

 

 

 

*IRÁNYTŰ,  azaz előzetes online véleményezés, tanácsadás: 

Első lépésben egy online véleményezés történik a beküldött dokumentációd alapján, ahol eldől, hogy szükséges-e személyesen megjelenned az szakorvosi rendelésen (pl.mert gyógyszer szedésére van szükség), vagy sem. Tapasztalatunk szerint nincs mindenkinek erre szüksége –  valójában.

Ennek a protokollnak a bevezetésére az erősen túlterhelt szakrendelés miatt került sor, annak érdekében, hogy azok is kapjanak érdemi segítséget, akik egyébként várólistára kerülnének.

Ahhoz, hogy eldöntsük a személyes megjelenés szükségességét, bekérünk tőled egy dokumentációt, amit online is ki tudunk előzetesen értékelni. Erre találtuk ki az IRÁNYTŰ programot, ami lépésről lépésre könnyedén végigvezet:

 1. egyéni és családi anamnézis (tünetek is) kikérdezése
 2. női kérdéssor (ciklus, termékenység)
 3. amennyiben felmerül az előzőek alapján a szénhidrát-anyagcsere zavar vagy hormonális eltérés gyanúja, úgy speciális vérvételi csomagot ajánl ki az algoritmus, mégpedig az ALAP-,  SZUPER vagy PRÉMIUM Panelt (nem csak a mi laborunkban lehet levetetni), illetve női nemi hormonok levételét is javasolhatja
 4. a teljes dokumentáció beküldése után, ha befizeted az online tanácsadás díját (ezt az Iránytű algoritmus végén, bankkártyás befizetéssel tudod megtenni), a munkatársaink egy héten belül kiértékelik az anyagodat
 5. ez alapján szakorvosunk által validált írásos javaslatot tesznek a továbbiakra (a terápia irányára vonatkozóan, hogy kit érdemes felkeresni, konkrét életmódi tanácsok, keretek   – valóban indokolt esetben pedig dr.Breyer Helga szakrendelésére ajánlanak fel egy viszonylag közeli időpontot)

 

 

**EGYÉNI INFÚZIÓ BEÁLLÍTÁSI folyamata: 

Lehetőség van az infúzió teljes testre szabására: válaszd az Online bejelentkezés / INFÚZIÓ BÁR választékán belül a “Személyre szabott kezelés” opciót, és az itt elinduló algoritmus végigvisz a szükséges lépéseken:

 1. egyéni és családi anamnézis (tünetek is) kikérdezése
 2. az online kérdőív kitöltése után speciális vérvételi csomagot ajánl, mégpedig a SZUPER Panelt (ezt nem csak a mi laborunkban lehet levetetni)
 3. a dokumentáció beküldése után, ha befizeted az online tanácsadás díját (ezt az algoritmus végén, bankkártyás befizetéssel tudod megtenni), az orvosunk átnézi azt illetve az elkészült leletet
 4. írásos javaslatot tesz az infúzió összetételére és az alkalmak kívánt számára (egyéni terápia)

 

Belgyógyászati konzultáció

Túlsúly, fogyás, hormonális zavarok stb. kivizsgálása, szénhidrátanyagcsere-zavarok kezelése.

részletek
24 000 Ft
 • 30 perc
 • anamnézis-felvétel
 • laborlelet-elemzés
 • receptfelírás
Online bejelentkezés
Belgyógyászati kontroll

Belgyógyászati konzultáción már részt vett klienseknek biztosított konzultáció. (Dr. Breyer Helga korábbi betegeinek is!)

részletek
18 000 Ft
 • 30 perc
 • laborlelet-elemzés
 • receptfelírás
Online bejelentkezés
Távkonzultáció

A már gondozott pácienseink online vehetnek igénybe rövid konzultációt az orvosukkal vagy dietetikusukkal.

részletek
9 500 Ft
 • csak pácienseinknek
 • 7 munkanapon belül
 • automatizált
Távkonzultáció igénylése