Anyagcsere-beállítás

Dr. Breyer Helga a különféle szénhidrát-anyagcsere zavarok és az ezzel összefüggő hormonális elváltozások, elhízás okainak kivizsgálásában és terápiájában tett szert jártasságra.

 

Kit fogad dr.Breyer Helga? 

 • rendszeresen, heti min. 3 órát edző hobbisportolókat, akiknek anyagcsere-beállításra van szükségük, vagy akiknél hormonális eltérés, szénhidrát-anyagcserezavar áll fenn
 • akinél fennáll hormonális eltérés vagy szénhidrát-anyagcsere zavar gyanúja (inzulinrezisztencia, pajzsmirigy-működés zavara, PCOS ), vagy súlyproblémával küzd

– őket egyedi elbírálás alapján, az IRÁNYTŰ* protokoll részeként,

illetve előjegyzés alapján, automatikusan fogadja:

 • régóta gondozott pácienseit, akik az elmúlt 1 évben jártak nála kontrollon (vagy egyedi elbírálás alá eső esetben távkonzultáltak)

pluszban, egyeztetéssel:

 

 

 

*IRÁNYTŰ,  azaz előzetes online véleményezés, tanácsadás: 

Első lépésben egy online véleményezés történik a beküldött dokumentációd alapján, ahol eldől, hogy szükséges-e személyesen megjelenned szakorvosi rendelésen (mert gyógyszer szedésére van szükség), vagy sem. Tapasztalatunk szerint nincs mindenkinek erre szüksége.

Ennek a protokollnak a bevezetésére az erősen túlterhelt szakrendelés miatt került sor, annak érdekében, hogy azok is kapjanak érdemi segítséget, akik várólistára kerülnének vagy el kell utasítanunk őket.

Ahhoz, hogy eldöntsük a személyes megjelenés szükségességét, bekérünk tőled egy dokumentációt, amit online is ki tudunk előzetesen értékelni. Erre találtuk ki az IRÁNYTŰ programot, ami lépésről lépésre végigvezet:

 1. egyéni és családi anamnézis (tünetek is) kikérdezése
 2. női kérdéssor (ciklus, termékenység)
 3. amennyiben felmerül az előzőek alapján a szénhidrát-anyagcsere zavar vagy hormonális eltérés gyanúja, úgy speciális vérvételi csomagot ajánl ki az algoritmus, mégpedig az ALAP-,  SZUPER vagy PRÉMIUM Panelt, illetve szükség esetén női nemi hormonok levételét is javasolhatja
 4. a teljes dokumentáció beküldése illetve a laborlelet rendelkezésre állása után, ha befizeted az online tanácsadás díját (ezt az Iránytű algoritmus végén, bankkártyás befizetéssel tudod megtenni), a munkatársaink két héten belül kiértékelik az anyagodat
 5. ez alapján szakorvosunk által validált írásos javaslatot tesznek a továbbiakra (a terápia irányára vonatkozóan, hogy kit érdemes felkeresni, konkrét életmódi tanácsok, keretek   – valóban indokolt esetben pedig dr.Breyer Helga szakrendelésére ajánlanak fel közeli időpontot)
 6. fontos tudni: amennyiben kismama vagy – nem tudjuk ajánlani ezt a szolgáltatást ; amennyiben máshol megtörtént a kivizsgálás, gondozásba vettek – másodvéleményt tudunk nyújtani, átvenni nincs módunkban.
Megnézem az IRÁNYTŰT

 

 

**EGYÉNI INFÚZIÓ BEÁLLÍTÁSI folyamata: 

Lehetőség van az infúzió teljes testre szabására: válaszd az Online bejelentkezés / INFÚZIÓ BÁR választékán belül a “Személyre szabott kezelés” opciót, és az itt elinduló algoritmus végigvisz a szükséges lépéseken:

 1. egyéni és családi anamnézis (tünetek is) kikérdezése
 2. az online kérdőív kitöltése után speciális vérvételi csomagot ajánl, mégpedig a SZUPER Panelt
 3. a dokumentáció beküldése után, ha befizeted az online tanácsadás díját (ezt az algoritmus végén, bankkártyás befizetéssel tudod megtenni), az orvosunk átnézi azt illetve az elkészült leletet
 4. írásos javaslatot tesz az infúzió összetételére és az alkalmak kívánt számára (egyéni terápia)
Kíváncsi vagyok az INFÚZIÓ BÁRra