Diagnosztikai hátterünk

Gyors, megbízható és profi kiszolgálásban lehet részed

Mivel mi elsősorban anyagcsere-beállítást végzünk, ezért hangsúlyos nálunk a belgyógyász munkája. Neki szüksége van arra, hogy gyors és korrekt laborleletet lásson rólad, mert csak ennek fényében tudja felállítani a diagnózist, kizárni az egyéb eltéréseket és meghatározni a terápiát. Később az utánkövetésben is fontos szerepet kap a labor, mert folyamatosan ellenőrizni kellhet az értékeidet.

Mi ezt a diagnosztikai hátteret biztosítjuk: vérvételi pontot működtetünk mindennapos nyitva tartással (két hetente szombaton is!) Így nem kell sehová menned, mert mi gyorsan le tudjuk futtatni a szükséges diagnosztikát.

Ha nem hozzánk jársz, mint páciens, akkor is megkapod ugyanazt a figyelmes kiszolgálást.

Nem kell hozzánk beutaló, és gyorsan megkapod tőlünk a leletet!

Mindezt a budapesti árak viszonylatában kedvező feltételekkel, ráadásul a Hegyvidék Kártyával rendelkezők 5% kedvezményt kapnak a diagnosztikai szolgáltatások árából.

Antitest vizsgálat és Post COVID szűrés

A SARS-CoV-2 IgG ANTITEST vizsgálat a szervezetben lévő ellenanyag mértékét mutatja ki. POST COVID laborcsomagunk képet ad a fertőzésen átesettek kialakult szövődményekről.

részletek
Vérvételi pont kora reggeli nyitvatartással

Mivel kifejezetten anyagcsere-szűréssel és –beállítással foglalkozunk, olyan vérvételi paneleket állítottunk össze, amelyek ezt a munkát segítik. Külsősként is bátran kérheted ..

részletek
 
  • vérvétel sorbanállás nélkül
  • beutaló nem szükséges
  • speciális vizsgálatok
  • korrekt árak
Online bejelentkezés