Diagnosztikai hátterünk

Gyors, megbízható és profi kiszolgálásban lehet részed

Mivel mi elsősorban anyagcsere-beállítást végzünk, ezért hangsúlyos nálunk a belgyógyász munkája. Neki szüksége van arra, hogy gyors és korrekt laborleletet lásson rólad, mert csak ennek fényében tudja felállítani a diagnózist, kizárni az egyéb eltéréseket és meghatározni a terápiát. Később az utánkövetésben is fontos szerepet kap a labor, mert folyamatosan ellenőrizni kellhet az értékeidet.

Mi ezt a diagnosztikai hátteret biztosítjuk: vérvételi pontot működtetünk mindennapos nyitva tartással (két hetente szombaton is!) Így nem kell sehová menned, mert mi gyorsan le tudjuk futtatni a szükséges diagnosztikát.

Ha nem hozzánk jársz, mint páciens, akkor is megkapod ugyanazt a figyelmes kiszolgálást. Nem kell hozzánk beutaló, és gyorsan megkapod tőlünk a leletet! Mindezt a budapesti árak viszonylatában kedvező feltételekkel, ráadásul a Hegyvidék Kártyával rendelkezők 5% kedvezményt kapnak a diagnosztikai szolgáltatások árából.

Vérvételi pont kora reggeli nyitvatartással

Mivel kifejezetten anyagcsere-szűréssel és –beállítással foglalkozunk, olyan vérvételi paneleket állítottunk össze, amelyek ezt a munkát segítik. Külsősként is bátran kérheted ..

részletek
 
  • vérvétel sorbanállás nélkül
  • beutaló nem szükséges
  • speciális vizsgálatok
  • korrekt árak
Online bejelentkezés