Közlemény a Sportkontroll rendkívüli nyitvatartási rendjéről! Tovább »

Partnereink

Fájdalom Ambulancia

A Sportkontrollnál elsősorban az anyagcserére, a táplálkozásra koncentrálunk, de a munkánkat a biomechanika, a teljesítménydiagnosztika és a sportpszichológia területéről érkező szakértők is szorosan kiegészítik, szükség esetén pedig rehabilitációs szakemberek (gyógytornászok) is bekapcsolódnak, a Fájdalom Ambulanciáról.

 

Mandulaliget főzőiskola

Zentai Andrea, dietetikus és Dr. Breyer Helga, belgyógyász egyedülálló főzőiskolájában az egészséges ételeké a főszerep. A kurzusokon nem használnak hozzáadott cukrot, az ételek, sütemények teljes kiőrlésű lisztből készülnek, így akár az inzulinrezisztencia, cukorbetegség diétájába is beilleszthetők.

A kurzusokat szakértő dietetikusok tartják, akik válaszolnak a táplálkozással kapcsolatos kérdéseidre. A kínálatban táplálékallergiások is találnak számukra megfelelő tanfolyamot.

Hasznos cikkek az egészséges étrendről, további információ: www.mandulaliget.com

CentrumLab

CentumLab országos laborhálózatának partnereinél, így a Sportkontrollnál is várakozás és beutaló nélkül van lehetőség vérvételre. A vizsgálatok alapján kideríthető fennáll-e inzulinrezisztencia, pajzsmirigybetegség, egyéb hormonzavar. A nálunk végzett laborvizsgálatokról itt olvashatsz.