miért jó

Manapság 10 emberből kilenc szenved vitaminhiányos állapotban. Vagyis 90% a valószínűsége annak, hogy Te sem jutsz hozzá elegendő vitaminhoz és ásványi anyaghoz!

szájon át bevehető
készítmények hátrányai
hatóanyag csupán ötöde szívódik fel
krónikus gyomor és bélrendszeri panaszok esetén nem szedhetők
betegség, antibiotikumkúra után a károsodott bélflóra nem megfelelően végzi a dolgát
más hatóanyaggal együtt bevéve semlegesítik egymás hatását
mesterséges adalékanyagokat tartalmaznak
elfelejted bevenni
infúzió előnyei
biológiai hasznosulás 100%-os
megkerüli az emésztőrendszert
közvetlenül a véráramba kerül
magas dózisban, személyre szabott vitaminokat tartalmaz
azonnali eredmények tapasztalhatók
egyetlen infúzió fedezi egy havi vitamin- és ásványi anyag igényedet.

Mi az oka annak, hogy általában vitaminhiányosak vagyunk?

  • az emberek táplálkozása nem kiegyensúlyozott: kevesen esznek meg napi 40-50 dkg zöldséget, gyümölcsöt és 25-35g rostot
  • ellenben túl sok ultrafeldolgozott élelmiszer fogy
  • a mai termések mikrotápanyag-tartalma az utóbbi évtizedekben jelentősen csökkent a nagyüzemi mezőgazdaság miatt
  • sok zöldség-gyümölcsöt importálunk: mire asztalra kerül, jelentősen veszít a vitamintartalmából
  • a stressz, az alváshiány, az élelmiszerek rossz minősége együttesen gyengíti az emberek bélflóráját, emiatt számos emésztéssel összefüggő panasz, étel-intolerancia és felszívódási zavar alakul ki, emiatt nem hasznosulnak a tápanyagok

A tartós hiányállapot viszont szerteágazó tünetekhez vezet, csökken a terhelhetőség, gyakrabban vagyunk betegek, lassul a sejtregeneráció. Hamarabb öregszünk, hízunk és megnő a krónikus betegségek kialakulásának kockázata.

Próbálunk ez ellen úgy védekezni, hogy szájon át bevehető vitaminkészítményeket szedünk – már gyerekeknek is ezt adják.

Csakhogy ezek elég rosszul hasznosulnak! A hatóanyaguk csupán ötöde képes felszívódni a szervezetünkben. Például más hatóanyaggal együtt bevéve semlegesítik egymás hatását, vagy betegség, antibiotikumkúra után a károsodott bélflóra nem megfelelően végzi a dolgát.

Az ételallergiával, krónikus gyomor-és bélrendszeri panasszal élők szintén hiányt szenvednek.

Az intravénás kúra ezért sokkal hatékonyabb, mint a szájon át szedett szer.

Gondoljunk azokra is, akik egyszerűen nem szednek ilyen tablettákat, vagy folyton elfelejtik bevenni azokat. Vannak olyanok, akik gyomorbántalmakat tapasztalnak tőlük – ne feledjük, a tabletták és porok mesterséges adalékanyagokat, csomósodásgátlókat stb. is tartalmaznak! 

Ezzel szemben az infúzió megkerüli az emésztőrendszert, a biológiai hasznosulás 100%-os! A kezdeti pár alkalmas, intenzív “feltöltő” terápiát követően a havi egy fenntartó adag fedezi egy havi vitamin- és ásványi anyag igényedet.

jöhet egy koktél?

 

HÓNAP ELSŐ CSÜTÖRTÖKE: ezen a napon 30% kedvezményt adunk az infúzióból, helyszíni fizetés esetén. Foglald le időben a helyed, mert ezek az akciós csütörtökök telt házzal mennek!   

Az infúziós kezelésed árát lehetőséged van online, bankkártyával előre kifizetni, ebben az esetben infúziós koktélod árából 5% kedvezményt kapsz.

 

Amennyiben kiválasztasz egy infúziót, 4 vagy 5 alkalmas BÉRLETET vásárolhatsz belőle a recepción, ami 2 hónapig érvényes. A bérletre 20% kedvezményt nyújtunk!