Kérd a glutationt, és most ingyen megkapod!

A glutation nálunk olyan, mint amikor a fagylaltodra tejszínhabot kérsz. Opcionálisan választhatod a koktélodhoz, és sokan is élnek ezzel a lehetőséggel. Tudod, hogy miért? 

Ez egy nagyon erős antioxidáns, amit a szervezetünk maga is előállít és folyamatosan használja is. Azonban számos olyan állapot van, ami alacsony glutationszintet idéz elő, tipikusan ilyen a nem kiegyensúlyozott táplálkozás, a stressz, a környezeti szennyezés stb.

Ilyenkor merül fel a glutationpótlás lehetősége, ami történhet orálisan és intravénásan is. Mi ez utóbbit nyújtjuk.

De mit is tud ez a glutation?

Nagyon sok mindent, aminek a teljes felsorolásától eltekintünk a nem kifejezetten bioszos érdeklődésű olvasók kedvéért, ezért inkább kiemelünk egy párat a hatásai közül:

  • javítja az inzulinérzékenységet (azaz jó hatással van az inzulinrezisztenciára, főleg az idősebbeknél)
  • javítja a helyi vérkeringést (pl. érelmeszesedés esetén sokat segíthet)
  • jobb minőségű lesz tőle az alvás
  • csökkenti az oxidatív stresszt és a sejtkárosodást (egyfajta védőpajzsként működik)
  • bizonyítottan jó hatással van a psoriasisra és még számos egyéb betegségre, mint autoimmun eredetű gyulladások, Parkinson-kór (és egyéb neurodegeneratív elváltozások), vastagbélgyulladás stb.
  • anti-aging hatású és a bőrtónusra is kedvezően hat

és ami a (hobbi)sportolóknak kifejezetten érdekes lehet: javítja az izomfáradtságot, kitolva ezzel a fáradtsági küszöböt és fokozva a sportteljesítményt, ami különösen az edzéseken mutatkozik meg

Február 28-ig INGYEN kérheted a glutationt a “glutation” kuponkód felhasználásával, így 4.000 Ft kedvezményben részesülsz!* Akár egész márciusra befoglalhatod az infúziós időpontjaidat, csak ne felejtsd el 28-áig használni a kupont!

 

Bejelentkezés infúzióterápiára

 

*A kedvezmények nem összevonhatók, azaz a HÓNAP ELSŐ CSÜTÖRTÖKE (-30% akció van aznap az infúziókra) napon értelemszerűen nem érdemes ezt igénybe venni. Vannak pár koktél, ami eleve glutationt tartalmaz, arra nem tudod érvényesíteni a kupont. A Sportkontroll koktélhoz nem választható, annak összetétele miatt.

 

 

iratkozz fel a hírlevelünkre, ha szereted az írásainkat

ezek is érdekelhetnek

BLACK FRIDAY AKCIÓ – TÁPLÁLÉKINTOLERANCIA ÉS SZŰRÉS

„Hány kiló vagy?” – három nő esete a kilókkal