neked is hasznos?

Ha majd kicsattansz az egészségtől, gyorsan regenerálódsz, jól érzed magad a bőrödben, intenzív sportteljesítményre vagy képes, kiegyensúlyozottan táplálkozol és eleget pihensz, akkor valószínűleg nincsen erre szükséged.

Más esetben viszont nagy támogatást adhat az infúziókúra, ugyanis ahány koktél, annyiféle módon képes enyhíteni a panaszokat és segíteni a céljaid elérését!

Az intravénás vitaminpótlást neked találták ki, ha:

  • szépülni és fiatalodni akarsz (anti-aging)
  • sokat küszködsz emésztési panaszokkal (puffadás, felszívódási zavar, gyomor- és bélrendszeri probléma, műtét)
  • intenzívebb sport miatt keresel mankót (heti minimum 4-5 órát edzel)
  • extrém leterheltség, stressz nyomaszt
  • sokat éjszakázol, repülsz, utazol
  • jelentős alvásdeficittel küszködsz (kisgyerek, alvási nehézségek miatt)
  • gyenge az  immunrendszered vagy műtét, súlyos betegség után lábadozol
  • ételallergiád, étel-intoleranciád van

 

Sokan már az első alkalmat követő napokban tapasztalják, hogy kipihentebbek ébredéskor, kevesebb alvásra van szükségük, jobban bírják a terhelést (különösen edzéskor). Mások nem azonnal, hanem egy kúra (ami 4-5 alkalomból áll, heti egyszer javasolt beadatni) közepétől tapasztalják, hogy erőteljesen javul a közérzetük – és ez a lendület hosszú hetekig, pár hónapig is kitart.

És olyanok is akadnak, akik különösebb változást rögtön nem észlelnek, de rendszeresen járnak – és amikor abbahagyják valamiért, akkor arról számolnak be egy idő elteltével, hogy “visszaestek”, azaz megint fáradékonyabbak, gyakoribb az “agyköd”, nem megy az edzés, rosszabbul alszanak, ismét bekaptak valamilyen fertőzést…

Azaz az infúziós töltés hosszú távon, okos adagolással, a legtöbb vendégünknél működni szokott és segíti a céljait.

HÓNAP ELSŐ CSÜTÖRTÖKE: ezen a napon 30% kedvezményt adunk az infúzióból (kivéve: NAD+ és vas), helyszíni fizetés esetén. Foglald le időben a helyed, mert ezek az akciós csütörtökök telt házzal mennek!  

Az infúziós kezelésed árát lehetőséged van online, bankkártyával előre kifizetni, ebben az esetben infúziós koktélod árából 5% kedvezményt kapsz.

 

Amennyiben kiválasztasz egy infúziót, 4 vagy 5 alkalmas BÉRLETET vásárolhatsz belőle a recepción, ami 2 hónapig érvényes. A bérletre 20% kedvezményt nyújtunk!

töltődj velünk!