Breyer Helga doktornő az infúzióterápiáról – videó

“Infúzió…?? Azt a kórházakban szoktak adni.” “Remélem, jól vagy, ijesztő az a tű a karodban!” “Mi szükséged van erre, ha nem vagy beteg?” 

Pedig nem kell betegnek lenni ahhoz, hogy infúziót kapj! A világ gazdagabbik felén ma már kifejezetten trendinek számít, ha intravénásan adatod be azt, amire szükséged van.

Breyer Helga doktornő – az első hazai infúzióbár megálmodója és létrehozója – elmeséli másfél percben, hogy mennyi előnnyel jár az infúziókúra.

A szavai nyomán kiderül, hogy egyáltalán nem kell félni tőle, sőt: érdemes mihamarabb hozzászokni a gondolathoz, hogy intravénásan töltsük fel szervezetünk ásványi anyag-, vitamin- és nyomelem raktárait. Ugyanis a szájon át bevehető vitaminok hasznosulása és felszívódása minimális, a kialakult hiányállapotok pedig egészségromboló hatásúak. 

szeretnél te is feltöltődni?

Az infúzióbárban többféle infúziós koktél található. A koktélok működési alapelve hasonló: vitalizálnak, feltöltenek energiával és gyorsítják a sejtszintű regenerációdat.

Ha nem szeretnél várakozni, akkor összesen négy fajtára jelentkezhetsz be, gyors időpontkéréssel, külön KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL:

  • IMMUNBOOST: azoknak, akik gyakrabban betegek, elesettek, műtétből épülnek fel
  • DETOX: partizóknak, akik minimalizálni szeretnék a másnaposságot
  • HIDRATÁLÓ: azoknak, akik vírusos fertőzés vagy extrém teljesítmény miatt kiszáradtak
  • MYERS’: migréneseknek, asztmás tünetektől szenvedőknek; illetve krónikus fáradtság és stresszes tünetek fennállása eseténb

Ha a panaszaid összetettek, és egyénre szabott megoldást szeretnél, akkor Breyer Helga doktornő előbb kikérdez, szükség esetén átnézi a leleteidet, majd összeállítja a terápiádat. Ezt különösen javasoljuk akkor, ha a (sport)teljesítményeden javítanál vagy szeretnél fiatalodni, fittebb lenni!

Bejelentkezés infúzióterápiára

 

iratkozz fel a hírlevelünkre, ha szereted az írásainkat

ezek is érdekelhetnek

„Hány kiló vagy?” – három nő esete a kilókkal

Ezért értelmetlen a fogyókúra mentalitás