ZO Skin Health bőrterápia

Neked javasolt bőrterápia, ha:

 • pattanásos vagy aknés a bőröd (PCOS-ben / hormonális zavarban vagy tinikorban látványos)
 • a bőröd zsíros, tág pórusú, mitesszeres (PCOS, inzulinrezisztenciában gyakori)
 • szeretnéd felvenni az idővel a harcot (anti-aging hatás)
 • gyulladásos foltok vannak az arcodon (rozácea ellen)
 • egyenletes bőrszínt szeretnél (pigmentfoltok halványítása)
 • túl száraz, érzékeny az arcbőröd (hidratáltság visszaállítása)
 • maximális fényvédelmet szeretnél a káros napsugárzás ellen

Ez egy olyan bőrterápia, amely szembe megy a hagyományos kezelési módokkal. Ez utóbbiak csak felületileg hatnak és a bőr tüneteit kezelik.

A Zo Skin módszer viszont sejtszinten avatkozik be a folyamatokba!

A ZO®Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszer célja a bőrproblémák hatékony megoldása, helyreállítva bőrünk természetes funkcióit, létrehozva és egy életen át fenntartva az egészséges és szép bőrt – egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett.

 

A bőr egészségének helyreállítása 

A hagyományos bőrterápiák talán javítják a bőr felszínének megjelenését, de a javulás általában korlátozott hatású és rövid ideig tart, mivel nem érinti a probléma forrását.

boregeszseg_ciklusAz ilyen kezelések végén az eredmények mindig változatosak. Bizonyos páciensek állapota jelentősebben javul, másoké kevésbé, és olyanok is vannak, akiké egyáltalán nem vagy még tovább romlik.

A ZO®Skin Health egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára, legyen szó egy adott probléma terápiájáról, az elért eredmény fenntartásáról, a bőrbetegségek megelőzéséről vagy a napi bőrápolási rutinról.

A páciensek tapasztalatai

A ZO®Skin Health három lépéses BŐRELŐKÉSZÍTÉS programját 8 hétig alkalmazva a felhasználó páciensek valamennyi jelentős bőrminőségi mutatója javulást mutatott a klinikai vizsgálatok során.

 • 62% észlelt javulást az arcbőr élénkségében

 • 69% tapasztalta, hogy csökkent bőrének zsírossága

 • 60% tapasztalt kevesebb bőrpírt

 • 73% tapasztalt javulást a bőr textúrájában

 

előtte/utána képek

 

ZO®Skin Health Bőrterápia Programok

A ZO® Skin Health termékpalettája rendkívül széles: a szakorvos a páciens konkrét panaszától függően állítja össze az egyénre szabott kezelési tervet, a hozzá szükséges termékekkel. Kezdő lépésként ajánlhatunk egy bőrelőkészítő – ápoló alapcsomagot, melynek ára 58.800 Ft (Daily Skincare Program) illetve egy bőröregedés elleni alapcsomagot, melynek ára 98.800 Ft (Anti-Aging Program).

 

Daily SkinCare – ZO® Bőrelőkészítés Program

A ZO® BŐRELŐKÉSZÍTÉS bőrterápia programja három egyszerű lépésével látványosan javíthat bőrének állapotán és megelőzhet számos bőrprobléma kialakulását. A gyulladásos problémák (akne, rozácea) egyenetlen bőrtextúra, fakó arcszín, pigmentációs egyenetlenségek, tág pórusok kezelésekor a megfelelő arctisztítás, a mindennapos radírozás és a bőrünk faggyútermelésének bőrállapotához igazított csökkentése hozzájárul az egészséges bőrállapot eléréséhez.

Tisztítás+Radírozás+Faggyúkontroll

További infó a termékről

A ZO Skin Helath Bőrterápia csak erre kiképzett szakorvosok felügyelete alatt történhet nálunk dr. Breyer Helga nyújtja az orvosi támogatást.
Bejelentkezés Dr. Breyer Helgához

 

Emelt szintű bőrápolás a tudomány erejével!

 

Anti-Aging Program – ZO® Bőröregedés elleni Bőrterápia

A ZO®Skin Health ANTI-AGING termékeit úgy alakították ki, hogy megelőzzék és korrigálják a bőr öregedésének jeleit, kialakulások minden fázisában. Intenzíven csökkenti a környezeti hatások következtében és a kor előrehaladtával kialakult bőrelváltozásokat.  A program aktív összetevőivel, a nagyobb retinol és antioxidáns koncentrációjával segíti a bőr regeneratív mechanizmusait, és javítja a sejtszintű károsodásokat.

További infó a termékről

A ZO Skin Helath Bőrterápia csak erre kiképzett szakorvosok felügyelete alatt történhet nálunk dr. Breyer Helga nyújtja az orvosi támogatást.
Bejelentkezés Dr. Breyer Helgához

 

FONTOS TUDNI

 • A készítmények magas koncentrációjú, a megszokottnál drasztikusabb hatást kiváltó szerek! Ettől fog a bőr megújulni.
 • Ismerkedésként általában egy kezdőcsomagot ajánlunk, amely általában pár hétre elegendő. Már önmagában az alap bőrelőkészítő – és bőrápoló program is látványos hatást eredményez.
 • Ezt követően ajánlhatunk intenzívebb hatóanyagú krémeket. Az első 4-6 hét során zajlik az adaptációs fázis: ekkor tapasztalható némi hámlás, bőrszárazság, égő érzés, az arcbőr kipirosodása. Ez azt jelenti, hogy a már károsodott hámfelszín “levetkőzése” történik, ami kellemetlenségekkel járhat.Főleg azok számíthatnak kellemetlenebb tünetekre, akiknek az arcbőre vékony, érzékeny illetve azt károsította a sok napozás.
 • Az átalakulási folyamat először intenzívnek tűnhet, de ez az új bőrréteg képződését jelzi. Átmeneti, max. 1-2 hónapos időszakról van szó, és ez normális. Ha nagyon kellemetlen az irritáció, akkor lehet csökkenteni a felvitt krémek mennyiségét illetve lehet csökkenteni az alkalmazás gyakoriságát, de így az átváltozás is lassabban fog lezajlani.
 • Ha valamilyen fontos esemény jön közbe, akkor a termékek használatát- amennyiben zavaró az irritáció –  pár nappal előtte fel lehet függeszteni és arra az időszakra kihagyni.

A ZO® bőrterápia protokoll lépései

 1. Orvosi konzultáció (dr. Breyer Helgával)
 2. Bőr előkészítési fázis:  bőrtisztítás – radírozás – faggyúkontroll – ezeket a lépéseket mindennapos jelleggel végezni kell otthon az előírtak szerint, a megvásárolt termékekkel. Ezzel lehet megalapozni egy új és egészséges bőrszerkezetet.
 3. Bőrterápiás fázis: attól függően, hogy mi a panasz, az orvos speciális készítményt ír fel, amely innovatív hatóanyagot tartalmaz és komolyabb bőrproblémákra is hatásos megoldást kínál. Ebben a szakaszban lehet számítani a fent vázolt adaptációs kellemetlenségekre.
 4. Kontroll: előre megbeszélt időpontban (változó, hogy a kezdéstől számítva hány hét múlva) sor kerül egy ismételt találkozóra vagy távkonzultációra, ahol a tapasztalatok függvényében módosíthat az orvos a terápián és a fenntartó kezelés is megbeszélésre kerül.

Az orvosi konzultáción, első alkalommal dől el, hogy pontosan milyen kezelésre van szükség. Attól függően, hogy mi a fő panasz, az orvos mérlegeli, hogy melyik bőrterápiás protokoll lehet a legcélravezetőbb, és ennek megfelelően állítja össze a csomagot. Ezért ennek árazása egyedi!

ZO®Skin Health ÁRLISTA Bejelentkezés Dr. Breyer Helgához