SZÉNHIDRÁTISKOLA – workshop nem csak inzulinrezisztenseknek – ÜNNEPI KIADÁS

„Tisztázó” workshop inzulinrezisztenseknek, cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak – és mindenkinek, aki ki szeretné próbálni a szénhidrátszámolós étrendet, mert sok jót hallott róla… ONLINE! 

 

Eleged van a sikertelen fogyókúrákból? A folyamatos éhségből, a felesleges étrendi megszorításokból, unalmas és tarthatatlan diétákból, a nassolási kényszerből?

Vagy szeretnél végre tisztán látni, mert összezavart a sok neten olvasható ajánlás, és nem tudod, hogy is kell ezt a diétát jól csinálni? Esetleg korábban már voltál dietetikusnál, de fel szeretnéd frissíteni, újrarendszerezni a tanultakat?

 

Nálunk értékes tudást szerezhetsz, mert elmagyarázzuk, hogy:

  • mit rontunk el leggyakrabban, és miért nem tudjuk elérni és megtartani az ideális testsúlyt
  • miért tör ránk farkaséhség, édesség utáni vágy
  • miért vagyunk rosszul a helytelen étkezéstől, és mit lehet ez ellen tenni
  • miért kellenek a szénhidrátok a szervezetnek. Mik a “lassú” és “gyors” szénhidrátok? Mennyi kell belőlük és mikor?
  • működik a szénhidrát-matematika: hogyan számoljuk ki az ételek szénhidráttartalmát. Mit számolunk és mit nem?
  • kell-e mérnünk és számolnunk a diéta alatt. Ha nem, akkor honnan tudhatjuk, hogy mennyit és mit ehetünk?
  • tanuljunk meg “normálisan” szénhidrátot számolni. Azaz: ne tépd a hajad a méricskéléstől, mert megmutatjuk, hogy csináld élvezettel és egyszerűen!

 

Tudtad? A kiegyensúlyozott szénhidrát-bevitelen alapuló étrend az (egyik) leghatékonyabb módszer, ha fogyásról vagy anyagcsere-rendezésről van szó.

Itt megtanítjuk akár az életed végéig tartható étrended alapjait! Az eseményt Gelencsér Adrienn dietetikus tartja. Adrienn (aki maga is gyakorló inzulinrezisztens) hosszú évek óta tanítja ezt az étrendet, és rengeteg tapasztalata van abban, hogyan kell erre jól rávezetni a vendégeket.

 

Az ünnepi különkiadás a szokottnál kicsit hosszabb lesz: itt Adrienn beleszövi az előadásba, hogy tekintettel a karácsonytól újévig tartó időszakra, mire érdemes különösen figyelni:

  • milyen praktikákat vess be, ha vendégségbe mész
  • milyen alapanyagokkal dolgozz, ha sütsz-főzöl
  • hogyan érdemes elkészíteni a megszokott ünnepi ételeket

 

Az online workshop az élő gyakorló workshopnak egy rövidebb, “feszesebb” változata, és azonos a “160 grammról OKOSAN!” korábbi kurzussal. Az anyagot 2 órába – most 2.5 órába – sűrítettük, de természetesen lesz itt is kérdezési lehetőség, emiatt 15 főben korlátozzuk a részt vevők számát. Min.5 főtől tartjuk meg az online foglalkozást. 

 

2,5 óra, interaktív.

ÁRA: 6000 Ft.