MINDENT A ZSÍRÉGETÉSRŐL! – KÖZKÍVÁNATRA ISMÉTLÉS

Szarvashibák, tanácsok és trükkök… „tisztázó” workshop azoknak, akik fogyni akarnak vagy formásabb alakot szeretnének. Ez az a kurzus, ami mindig telt házzal megy! 

 

Itt a helyed, ha:

  • szeretnéd, hogy profi testösszetétel mérő készülékkel közösen döntsük el, hogy sok-e és hol van rajtad a zsírtöbblet, amitől szabadulnál
  • már próbáltál kalóriaszámlálással sikert elérni, de igazából nem is tudod biztosan, mi legyen a célérték, amihez igazodnod kellene
  • szeretnél tisztán látni, hogy van-e helye a szénhidrátoknak a zsírégető étrendedben – ha pedig a válasz igen: van-e élet a pufirizsen túl?
  • illetve keresed a választ erre: valóban a fehérje a zsírégetés csodafegyvere?? 

 

Szó lesz ezeken kívül arról, hogy milyen és mennyi mozgás mellett lesz hatékony a fogyásod;  milyen okoseszközök segíthetnek a hétköznapok menedzselésében – és 1-2 népszerű “természetes zsírégetőt” is górcső alá veszünk!

A kurzus várhatóan 20:00-ig tart!

A workshopot megelőző 60 percben (azaz 16:00 – 17:00 között) a regisztrált résztvevőket Inbody 370 géppel lemérjük, és a 17 órakor kezdődő kurzuson együtt fogjuk átvenni, hogy a leleten mit, hogyan kell értelmezned. A mérésről és a pontos beosztásról külön e-mailben fogunk előzetesen tájékoztatni!

A kurzus a testösszetétel-vizsgálat miatt létszámkorlátos. Ha szeretnél biztosan részt venni, javasoljuk, hogy mielőbb regisztrálj!

Időközben rájöttünk a workshop népszerűségének okára. Nemcsak komplett testanalízist és saját célértékeket kapsz kézhez lelettel és magyarázattal, hanem ezt követően a kurzusvezető több órán keresztül beszél olyan diétával és fogyókúrával kapcsolatos tévhiedelmekről és a lehetséges megoldásokról, ami gyakorlatilag mindenkit foglalkoztat. Magyarán: baráti áron és az időt nem sajnálva, segítséget kapsz a tisztán látásban.

 

A kurzust Schlaffer-Szilágyi Nóri dietetikus tartja. Nóra erős prevenciós szemlélettel bír, a pályája során sokat foglalkozott duci gyerekekkel és fiatalokkal, akiknek a lefogyasztása igazi szakmai kihívást jelent. Sok éves tapasztalata van szénhidrát-anyagcsere zavarban és elhízásban szenvedő páciensekkel, valamint a kilókkal (és családdal) harcoló anyukákkal – így pontosan tudja, hogy milyen makacs tévhitek és kényszerpályák nehezítik meg a fogyókúrázók dolgát!

Schlaffer-Szilágyi Nóra

Extrák:

  • 16:00 – 17:00-ig Inbody 370 géppel testösszetétel-mérést végzünk a vendégeknek! Ezzel kapcsolatban minden regisztráltnak e-mailt küldenek a szervezők.

A workshopot a járványügyi helyzetre tekintettel 5-9 fővel hirdetjük meg, ennyi embert tudunk biztonsággal fogadni az egyébként tágas váróban. Kóstolás most nem lesz, valamint a maszk viselését és a kihelyezett fertőtlenítő folyadék használatát kérjük. Fizetés előzetesen történik a regisztrációkor, bankkártyával.

Ára: 11.900 Ft