MINDENT A ZSÍRÉGETÉSRŐL! – KÖZKÍVÁNATRA ISMÉTLÉS

Szarvashibák, tanácsok és trükkök… „tisztázó” workshop azoknak, akik fogyni akarnak vagy formásabb alakot szeretnének. Ez az az eseményünk, ami mindig telt házzal megy! 

 

Itt a helyed, ha:

  • szeretnéd, hogy profi testösszetétel mérő készülékkel közösen döntsük el, hogy sok-e és hol van rajtad a zsírtöbblet, amitől szabadulnál
  • már próbáltál kalóriaszámlálással sikert elérni, de igazából nem is tudod biztosan, mi legyen a célérték, amihez igazodnod kellene
  • szeretnél tisztán látni, hogy van-e helye a szénhidrátoknak a zsírégető étrendedben – ha pedig a válasz igen: van-e élet a pufirizsen túl?
  • illetve keresed a választ erre: valóban a fehérje a zsírégetés csodafegyvere?? 

 

Szó lesz ezeken kívül arról, hol csúszhatnak be fölös kalóriák úgy, hogy nem is gondolnád; hogy milyen és mennyi mozgás mellett lesz hatékony a fogyásod;  és hogy szükségesek-e az okoseszközök a hétköznapok menedzselésében?

A workshopot megelőző 30 percben (azaz 16:00 – 16:30 között) a regisztrált résztvevőket Inbody 370 géppel lemérjük, és a 16:30-kor kezdődő kurzuson együtt fogjuk átvenni, hogy a leleten mit, hogyan kell értelmezned.

Az esemény a testösszetétel-vizsgálat miatt létszámkorlátos. Ha szeretnél biztosan részt venni, javasoljuk, hogy mielőbb regisztrálj!

Időközben rájöttünk a workshop népszerűségének okára. Nemcsak komplett testanalízist és saját célértékeket kapsz kézhez lelettel és magyarázattal, hanem ezt követően a dietetikus több órán keresztül beszél olyan diétával és fogyókúrával kapcsolatos tévhiedelmekről és a lehetséges megoldásokról, ami gyakorlatilag mindenkit foglalkoztat. Magyarán: baráti áron és az időt nem sajnálva, segítséget kapsz a tisztán látásban.

A workshopot Széchy Eszter dietetikus tartja.  Sok éves tapasztalata van szénhidrát-anyagcsere zavarban és elhízásban szenvedő páciensekkel, valamint a zsírszövetekkel gyilkos harcban álló, kondizni járó hölgyekkel és urakkal – így pontosan tudja, hogy milyen makacs tévhitek és kényszerpályák nehezítik meg a fogyókúrázók dolgát!

Széchy Eszter dietetikus

Extrák:

  • 16:00 – 16:30-ig Inbody 370 géppel testösszetétel-mérést végzünk a vendégeknek! Ezzel kapcsolatban minden regisztráltnak e-mailt küldenek a szervezők.

A workshopot a járványügyi helyzetre tekintettel 12 fővel hirdetjük meg, ennyi embert tudunk biztonsággal fogadni az egyébként tágas váróban.  

Fizetés előzetesen történik a regisztrációkor, bankkártyával.

Ára: 11.900 Ft