MI LEGYEN A KONYHÁDBAN? ONLINE!

Mi kerüljön a konyhába, a kamráspolcokra, ha egészségesen akarunk enni? Egyáltalán: mit együnk…?

 

Ez a dilemma sokakban felmerül, amikor átállnak egy új életformára, költöznek, vagy egyszerűen csak egy alapos takarítást, szortírozást és nagybevásárlást terveznek. (És persze a mindennapokban is…)

Ebben fog a dietetikusunk, Gelencsér Adrienn segíteni neked, aki a sok éves Mandulaliget tankonyha-vezetői tapasztalatait is belesűríti a mondanivalójába – mindezt 2.5 órában!

A kulcsszó: az egyszerűség és a kényelem!

Úgy válogassuk össze az otthon fellelhető alapanyagainkat és alapélelmiszereinket, hogy azokból mindig, bármilyen rohanós hétköznapon is tudjunk valami finomat, gyorsan készíteni. Ehhez viszont nem árt némi élelmiszerismeret, és jó pár praktikai ismeret, ami a beszerzést, tárolást, elkészítési módokat illeti!

Mit vásároljunk, hol? Mit nézzünk meg a címkéken? Mire kell nagyon figyelni? Milyen kiszerelésben vegyük? Hova pakoljuk?

Ezen kívül szó esik még:

  • a receptrendezési elvekről
  • a menütervezés ördöngös részleteiről
  • az ételszállítókról
  • a „maradékmentésről”
  • … és még idény szerinti gyors recepteket is fogunk mondani!

 

Visszajelzések a kurzusról, miután megkapták e-mailben a rendszerezett tudásanyagot: 

“Kedves Adrienn! Ezúton is szeretném megköszönni a hihetetlenül színvonalas előadást. és minden utólag küldött anyagot, ami valóban hatalmas kincsnek számít a rengeteg megtévesztő információ között! Nagyon hálás vagyok ezért a tudásanyagért, a receptekért is külön köszönet!!!

Ha valaki a környezetemben dietetikai tanácsadásra szorul, biztos, hogy ajánlani foglak. Örülök, hogy megismerhettelek.” 

 

“Kedves Adrienn! Nagyon szépen köszönöm ezt a részletes emlékeztetőt és további segítséget abban, hogy gyorsabban és tudatosabban készítsek étrendet, bevásárló listát. Az előadásod olyan inspiráló volt, hogy tegnap reggel felkeltem 6-kor,és átpakoltam a konyhámat. Más workshopjaitokon is részt vettem már, mert nagyon hasznosnak tartom őket (gyorsan sokat tudok tanulni), viszont messze a Tiéd volt a leghasznosabb és hasznosíthatóbb, melyben ez az e-mail is sokat jelent. Természetesen a többieké is informatív és jól hasznosítható volt, de ezzel az összefoglalóval nem csak az én macskakaparásom marad meg az előadásodból, meg a fülemben az aranyat érő tippjeid, hanem egy hosszútávon is alkalmazható segítség.” 

 

“Szia Adri, nagyon tetszett az előadásod, sok jó ötletet kaptam tőled. Most tudtam csak érdemben megnézni amiket küldtél, szuper anyag, köszönöm szépen! Köszönöm mégegyszer a segítségedet, nagy örömmel fogom használni a tőled tanultakat és a küldött anyagot!” 

 

Kinek ajánljuk?

MINDEN elfoglalt embernek, akit érdekel az egészséges életmód, és ezért a saját konyhájában tenni is szeretne. (Inzulinrezisztensek, sportolók, mentes diétán levők, vegánok is bátran csatlakozhatnak – mindenki szája íze szerint értelmezhető lesz a komplex tudásanyag, ami elhangzik)

 

 2.5 óra, interaktív

Ára: 6000 Ft