A LEGJOBB GLUTÉNMENTES ÉTREND. ONLINE!

„Okosító” workshop azoknak, akik kerülik a glutént, egyben inzulinrezisztensek, cukorbetegek, pajzsmirigy-betegek vagy egyszerűen csak fogyniuk kell… 

 

Gluténmentes étrenden vagy, de eleged lett a finomított, hozzáadott cukrot tartalmazó készételekből? Össze kell hangolnod az IR-t és a gluténmentes étrended, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Túl sok az ismeretlen alapanyag?  

 

Akkor itt a helyed, mert mi megtanítjuk, hogy:

  • mik a “lassú és gyors” szénhidrátok
  • miért a szénhidrát az étrend alapja
  • miért nagy diétahiba, ha nem jó a tápanyagok aránya és mennyisége!

Konkrét tippeket kapsz arra, hogy milyen köreteket, kenyereket, egyéb termékeket érdemes fogyasztanod. Így nem kell attól tartanod, hogy a sok drága alapanyag a kukában landol vagy diétahibákat követsz el!

Nem egy fogyókúrát fogsz megismerni, hanem egy olyan, életed végéig tartható étrendet, ami gyakorlatilag mindenkinek ajánlható, aki egészségesen szeretne táplálkozni.

 

A kurzust Gelencsér Adrienn dietetikus tartja. Adrienn az elmúlt évek alatt nem csak IR-es páciensekkel foglalkozott, hanem a Mandulaliget vezető dietetikusaként a halmozott ételallergiás esetek sorával találkozott, így a mentes kurzusok profi vezetőjévé vált.

 

2 óra, interaktív, kérdezésre lesz lehetőség! A kurzust nem csak inzulinrezisztenseknek javasoljuk.

 

Az online kurzus az élő gyakorlókurzusnak egy rövidebb, “feszesebb” változata. Az anyagot 2 órába sűrítettük, de természetesen lesz itt is kérdezési lehetőség, emiatt 14-15 főben korlátozzuk a részt vevők számát. Min.4 főtől tartjuk meg az online foglalkozást.

ÁRA: 5.500 Ft.