160 GRAMMOS DIÉTÁRÓL – OKOSAN! ONLINE!

„Tisztázó” workshop inzulinrezisztenseknek, cukorbetegeknek – és mindenkinek, aki ki szeretné próbálni a szénhidrátszámolós étrendet, mert sok jót hallott róla… ONLINE! 

 

Eleged van a sikertelen fogyókúrákból? A folyamatos éhségből, a felesleges étrendi megszorításokból, unalmas és tarthatatlan diétákból, a nassolási kényszerből?

Vagy szeretnél végre tisztán látni, mert összezavart a sok neten olvasható ajánlás, és nem tudod, hogy is kell ezt a diétát jól csinálni? Esetleg korábban már voltál dietetikusnál, de fel szeretnéd frissíteni, újrarendszerezni a tanultakat?

 

Nálunk értékes tudást szerezhetsz, mert elmagyarázzuk, hogy:

  • mit rontunk el leggyakrabban, és miért nem tudjuk elérni és megtartani az ideális testsúlyt
  • miért tör ránk farkaséhség, édesség utáni vágy
  • miért vagyunk rosszul a helytelen étkezéstől, és mit lehet ez ellen tenni
  • miért kellenek a szénhidrátok a szervezetnek. Mik a “lassú” és “gyors” szénhidrátok? Mennyi kell belőlük és mikor?
  • működik a szénhidrát-matematika: hogyan számoljuk ki az ételek szénhidráttartalmát. Mit számolunk és mit nem?
  • kell-e mérnünk és számolnunk a diéta alatt. Ha nem, akkor honnan tudhatjuk, hogy mennyit és mit ehetünk?
  • tanuljunk meg “normálisan” szénhidrátot számolni. Azaz: ne tépd a hajad a méricskéléstől, mert megmutatjuk, hogy csináld élvezettel és egyszerűen!

 

Tudtad? A kiegyensúlyozott szénhidrát-bevitelen alapuló étrend az (egyik) leghatékonyabb módszer, ha fogyásról vagy anyagcsere-rendezésről van szó.

Itt megtanítjuk akár az életed végéig tartható étrended alapjait! A kurzusokat felváltva Gelencsér Adrienn és Vásony-Dékei Zóra dietetikus tartják. Mind a ketten hosszú évek óta tanítják ezt az étrendet, és rengeteg tapasztalatuk van abban, hogyan kell erre jól rávezetni a vendégeket.

Az online kurzus az élő gyakorlókurzusnak egy rövidebb, “feszesebb” változata. Az anyagot 2 órába sűrítettük, de természetesen lesz itt is kérdezési lehetőség, emiatt 14-15 főben korlátozzuk a részt vevők számát. Min.4 főtől tartjuk meg az online foglalkozást. 

 

2 óra, interaktív.

ÁRA: 5.000 Ft.