Távkonzultáció

Távkonzultációs lehetőséget azoknak biztosítunk, akikkel szakértőink személyesen is találkoztak már. A távkonzultáció nem váltja ki az előjegyzett/előírt személyes konzultációt, csak egy meghatározott kérdéskörre korlátozódik.

Ennek ára 11.000 Ft, és bizonyos esetekben van ingyenesség: gyógyszermellékhatás-panaszok, pozitív terhességi teszt  esetén.

Amennyiben gondozott páciensünk vagy, és szeretnél szakorvosunktól vagy dietetikusunktól kérdezni távkonzultáció útján, kattints ide.

 

***

ÚJ! Ha még nem jártál nálunk, akkor is lehetőség van online jellegű segítség igénybe vételére. Ennek ad keretet az IRÁNYTŰ szolgáltatásunk, melyet 2021-ben vezettünk be. Ennek lényege, hogy az algoritmusa egy online kockázatfelmérő ív kitöltését követően értékel, és ennek megfelelően ajánl laborvizsgálatot.

Ha a szénhidrát-anyagcsere zavara vagy már hormonális eltérés gyanúja megalapozott, akkor a PRÉMIUM Panelt fogja ajánlani a program. Ezt követően, ha elvégezteted a laborvizsgálatot, konzultációs díj megfizetése ellenében (ezt az Iránytű menüpontban, az algoritmus végén, bankkártyás befizetéssel tudod megtenni) a munkatársaink írásban véleményezik az anyagodat. Olyan online véleményt kapsz, amelyet szakorvosunk validál, és ebben megfogalmazunk iránymutatást a lehetséges terápiára vonatkozóan is.

Ezt az online protokollt elsősorban a túlterhelt belgyógyászati szakrendelésünk tehermentesítése végett dolgoztuk ki: azok is kapnak így szakszerű segítséget, akik várólistára kerülnének és valójában nem feltétlenül van szükségük gyógyszeres kezelésre.

Megnézem az IRÁNYTŰT