Étrendtervezés

„Teljesen tanácstalan vagyok, mit is egyek egész nap!”

Azoknak a pácienseinknek, akik voltak már nálunk dietetikai konzultáción, ajánljuk az egyéni étrendtervezési szolgáltatásunkat!

A dietetikusod bármikor szívesen elkészíti neked a 7 napos étrendet, figyelembe véve az étkezési és sportolási szokásaidat, a napi terhelésed, az anamnézisedet – és igen, még speciális kívánságokat is figyelembe tud venni.* Mindezt az éppen aktuális céljaidnak megfelelően.

Mivel az étrend összeállítása szigorúan szakmai alapon és individuális paramétereket figyelembe véve történik, ez némi időt vesz igénybe a dietetikusodtól.

Ezért az elkészítésre az igényjelzést és a napló beküldését követően e-mailben egyeztetett határidőt vállalunk, ami többnyire 2 hét. Étkezési naplót azoktól várunk, akik több, mint 8 hete vették igénybe a dietetikai konzultációt.

 

ÍGY IGÉNYELD A MINTAÉTRENDET:

 

  1. Írj nekünk az info@sportkontroll.hu címre, hogy mintaétrendet szeretnél!
  2. A megrendelést követően 2 munkanapon belül kapsz egy utalásos számlát, és ennek kiegyenlítésére vonatkozó részletes tájékoztatást, e-mailben.
  3. Ezzel párhuzamosan, amennyiben több, mint 8 hete voltál dietetikusunknál, megkérünk, hogy tölts ki online egy 3 napos étkezési naplót!
  4. Az utalásról kérünk egy azt igazoló képernyőfotót. Ha ez beérkezett, valamint a napló beküldése is megtörtént, a dietetikusod e-mailben határidőt egyeztet veled a mintaétrend elkészítésére, illetve további kérdéseket tehet fel annak érdekében, hogy a végeredmény a maximálisan testre szabott legyen.
  5. Ezt követően készül el a vállalt határidővel a mintaétrend, amely a felhasználói (webes) fiókodba is fel lesz töltve.

 

ÁRA:

  • 32.000 Ft
  • 36.000 Ft  (élsportolóknak, sportágspecifikus tanácsadáson részt vetteknek; valamint halmozott ételallergiában szenvedőknek)

* Speciális kívánságok: ilyen lehet például egy speciális életvitel (pl. 3 műszakos beosztás vagy éjszakai munka), valamely ételek vagy alapanyagok kizárása, ízlésbeli preferenciák figyelembe vétele, főzési szokások. Viszont élsportolóknál és halmozott ételallergiában szenvedőknél extra mennyiségű szempontnak kell megfelelni, emiatt a szolgáltatás feláras.