Étrendtervezés

„Nincs semmi ötletem, mit egyek egész nap!”

Azoknak a pácienseinknek, akik voltak már nálunk dietetikai konzultáción, ajánljuk az egyéni étrendtervezési szolgáltatásunkat!

A dietetikusod bármikor szívesen elkészíti neked a 10 napos étrendet, figyelembe véve az étkezési és sportolási szokásaidat, a napi terhelésed, az anamnézisedet – és igen, még speciális kívánságokat is figyelembe tud venni. Mindezt az éppen aktuális céljaidnak megfelelően.

Mivel az étrend összeállítása szigorúan szakmai alapon és individuális paramétereket figyelembe véve történik, ez némi időt vesz igénybe a dietetikusodtól. Ezért az elkészítésre az igényjelzést és a napló beküldését követően e-mailben egyeztetett határidőt vállalunk, ami többnyire 2 hét. Étkezési naplót azoktól várunk, akik több, mint 8 hete vették igénybe a dietetikai konzultációt.

Az igénylés menete

  1. A megrendelést követően 2 munkanapon belül kapsz egy utalásos számlát, és ennek kiegyenlítésére vonatkozó részletes tájékoztatást, e-mailben.
  2. Ezzel párhuzamosan, amennyiben több, mint 8 hete voltál dietetikusunknál, megkérünk, hogy tölts ki online egy 3 napos étkezési naplót.
  3. Az utalásról kérünk egy azt igazoló képernyőfotót. Ha ez beérkezett, valamint a napló beküldése is megtörtént, a dietetikusod e-mailben határidőt egyeztet veled a mintaétrend elkészítésére, illetve további kérdéseket tehet fel annak érdekében, hogy a végeredmény a maximálisan testreszabott legyen.
  4. Ezt követően készül el a vállalt határidővel a mintaétrend, amely a felhasználói fiókodba is fel lesz töltve.

Ára: 22.000 Ft  (egészségpénztárra is elszámolható szolgáltatás)

Szeretnéd megrendelni a szolgáltatást? Itt, online megteheted.