Diétás kontroll

Egyéni diétás tanácsadáson részt vett klienseiknek folyamatos (egy éven belüli) tanácsadásra is lehetőséget biztosítunk, az étrend további finomítása, további kérdések megválaszolása céljából.*

MIKOR VAN ERRE SZÜKSÉGED?

 

  • ha megváltoznak a körülményeid (pl. várandósság, sérülés, betegség, táplálékallergia stb. lép fel)
  • megváltozik az edzésterved, vagy elkezdtél versenyezni
  • ha követni szeretnéd, hogy mennyit változott a testösszetételed, milyen messze (vagy közel) vagy a kitűzött céltól
  • ha úgy érzed, hogy az előírt étkezési terv nem a legjobb és módosítani szükséges

Az egészséged megőrzése és teljesítményed optimalizálása érdekében fontos, hogy minderre az étrended változtatásával is reagálj. Szakértőinkhez bármikor visszatérhetsz (az utolsó konzultációtól számítva egy éven belül érvényes a kontroll ár)! Ha az első (90 perces) konzultációt követően 6-8 héten belül jössz vissza, akkor az ár kedvezményes.

 

EZT TARTALMAZZA A KONTROLL:

  • étrendi konzultáció, visszatérő klienseknek (átlagosan 40 perc)
  • részletes táplálkozásinapló-elemzés**
  • testösszetétel-mérés Inbody 370 géppel***

 

ÁRA:

  • személyesen és online: 17 000 Ft *
  • 6-8 héten belüli visszatérés esetén, személyesen és online: 9.000 Ft

 

* Amennyiben több mint egy év telt el a dietetikussal történt utolsó találkozó óta, az a kezelés újrakezdését jelenti számunkra (hiszen annak folytonossága megszakadt). Így aktuális állapotod alaposabb felmérésére is szükség van. Ilyen esetben kontroll időpontot nem tudunk biztosítani, hanem újabb egyéni diétás tanácsadásra kell bejelentkezned.

 

** FONTOS!

A kontrollt megelőzően a korábbi tanácsadás előtt kitöltött kérdőívet frissítened kell és újabb 3 napos táplálkozási naplót kell beküldened, minimum 2 nappal a kontroll előtt. Ha ez elmarad, akkor a kontrollon nem lesz elég idő arra, hogy a tényleges konzultációt lefolytassátok, hiszen ezeket az adatokat helyben kell felvenni.

*** Tudnivalók a testösszetétel-mérésről

A testösszetétel-analízis előtt 2 órával már ne étkezz, kávét ne fogyassz, intenzíven ne sportolj! Terhesség esetén a mérés nem kivitelezhető, menstruáció esetén pontatlanságot mutathat. A vizsgálat elszeparált helyiségben, könnyű ruházatban, mezítláb történik.

Jelentkezz be online! Kérdés, elakadás esetén fordulj hozzánk bizalommal az info@sportkontroll.hu címen, a kollégáink készséggel segítenek!