Diétás kontroll

Egyéni diétás tanácsadáson részt vett klienseiknek további tanácsadásra is lehetőséget biztosítunk, az étrend további finomítása, további kérdések megválaszolása céljából.*

Ha megváltoznak a körülményeid (pl. várandósság, sérülés, betegség, táplálékallergia stb. lép fel), megváltozik az edzésterved, fontos verseny előtt állsz stb., egészséged megőrzése és teljesítményed optimalizálása érdekében fontos lehet, hogy erre az étrended változtatásával is reagálj. Szakértőinkhez bármikor visszatérhetsz!

Tartalma

  • 1 alkalmas étrendi tanácsadás, visszatérő klienseknek (45 perc)
  • 1 testösszetétel-mérés és kiértékelés
  • részletes táplálkozásinapló-elemzés**

 

Ára

  • 10 000 Ft**

** Fontos!

A kontrollt megelőzően a korábbi tanácsadás előtt kitöltött kérdőívet frissítened kell és újabb 3 napos táplálkozási naplót kell beküldened, minimum 5 nappal a kontroll előtt.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy táplálkozási napló hiányában csak általános táplálkozási szokásaid kikérdezésére lesz lehetőség, az adott időkereten belül, és szükség lesz egy feláras, újabb „diétás kontroll” időpont egyeztetésére is ahhoz, hogy valóban személyre szabott és eredményes legyen a tanácsadás!

Tudnivalók a testösszetétel-mérésről

A testösszetétel-analízis előtt 2 órával már ne étkezz, kávét ne fogyassz, intenzíven ne sportolj! Menstruáció és terhesség esetén a mérés nem kivitelezhető. A vizsgálat elszeparált helyiségben, könnyű ruházatban, mezítláb történik.

Jelentkezz be online!

* Amennyiben több mint egy év telt el a dietetikussal történt utolsó találkozó óta, az a kezelés újrakezdését jelenti számunkra (hiszen annak folytonossága megszakadt). Így aktuális állapotod alaposabb felmérésére is szükség van. Ilyen esetben kontroll időpontot nem tudunk biztosítani, hanem 2 alkalmas egyéni diétás tanácsadásra kell bejelentkezned.