Kik vagyunk

Tudományos alapossággal segítünk a testösszetételed optimalizálásában, a számodra ideális étrend összeállításában! Eközben fényt derítünk arra, gátolja-e anyagcsere-, hormonális zavar a céljaid elérését. Ha igen, azt kezeljük – szükség esetén gyógyszeresen -, és az állapotodat folyamatosan figyelemmel kísérjük.

Ha inzulinrezisztens vagy, esetleg elhízással, pajzsmirigy-betegséggel küzdesz, nem jön a várva bárt baba, gyanakszol valamilyen hormonális eltérésre: akkor a kivizsgálást követően komplexen segítünk visszatalálni a helyes vágányra, amiben az orvos és a dietetikus aktívan közreműködik.

Ha sportolsz, az étrended összhangba hozzuk az edzéseiddel; tanácsot adunk, hogy mit egyél, ha versenyre készülsz, ha ideális ütemben és mértékben akarsz izmot építeni, és abban is, hogy milyen étrendkiegészítőket használj.

Jelentkezhetsz hozzánk tehát belgyógyászati – sportorvosi konzultációra, dietetikai tanácsadásra. A diagnosztikai részlegen a laborvizsgálatok és ultrahangos vizsgálatok a külsősök számára is, bármikor elérhetők.