MINDENT A ZSÍRÉGETÉSRŐL!

Szarvashibák, tanácsok és trükkök… „tisztázó” workshop azoknak, akik fogyni akarnak vagy formásabb alakot szeretnének. 

Itt a helyed, ha:

  • szeretnéd, hogy profi testösszetétel mérő készülékkel közösen döntsük el, hogy sok-e és hol van rajtad a zsírtöbblet, amitől szabadulnál
  • már próbáltál kalóriaszámlálással sikert elérni, de igazából nem is tudod biztosan, mi legyen a célérték, amihez igazodnod kellene
  • szeretnél tisztán látni, hogy van-e helye a szénhidrátoknak a zsírégető étrendedben – ha pedig a válasz igen: van-e élet a pufirizsen túl?
  • illetve keresed a választ erre: valóban a fehérje a zsírégetés csodafegyvere?? 

 

Szó lesz ezeken kívül arról, hogy milyen és mennyi mozgás mellett lesz hatékony a fogyásod;  milyen okoseszközök segíthetnek a hétköznapok menedzselésében – és 1-2 népszerű “természetes zsírégetőt” is górcső alá veszünk! A kurzus várhatóan 14:30-ig tart. Kóstolókról gondoskodik a házban üzemelő Delizia Gourmet & More !

A workshopot megelőző 60 percben (azaz 10:00 – 11:00 között) a regisztrált (teljes áras) résztvevőket Inbody 370 géppel lemérjük, és a 11:00-tól kezdődő kurzuson együtt fogjuk átvenni, hogy a leleten mit, hogyan kell értelmezned. A mérésre történő beosztásról, és annak módjáról külön e-mailben fogunk előzetesen tájékoztatni, a workshop előtt maximum 1 héttel.

A kurzus a testösszetétel-vizsgálat miatt létszámkorlátos. Ha szeretnél biztosan részt venni, javasoljuk, hogy mielőbb regisztrálj!

 

A kurzust Schlaffer-Szilágyi Nóri dietetikus tartja. Nóra erős prevenciós szemlélettel bír, a pályája során sokat foglalkozott duci gyerekekkel és fiatalokkal, akiknek a lefogyasztása igazi szakmai kihívást jelent. Sok éves tapasztalata van szénhidrát-anyagcsere zavarban és elhízásban szenvedő páciensekkel, valamint a kilókkal (és családdal) harcoló anyukákkal – így pontosan tudja, hogy milyen makacs tévhitek és kényszerpályák nehezítik meg a fogyókúrázók dolgát!

Schlaffer-Szilágyi Nóra

Extrák:

  • 10:00 – 11:00-ig Inbody 370 géppel testösszetétel-mérést végzünk a vendégeknek! Ezzel kapcsolatban minden regisztráltnak e-mailt küldenek a szervezők.
  • 50% kedvezmény Mandulaliget egyik tanfolyamára (beváltható: 2019. dec.30-ig)

 

Ára: 11.900 Ft, a kísérőnek 6.900 Ft (max egy fő jöhet kísérő áron, extrákban ő nem részesül)