A LEGJOBB GLUTÉNMENTES ÉTREND

„Okosító” workshop azoknak, akik kerülik a glutént, egyben inzulinrezisztensek, cukorbetegek, pajzsmirigy-betegek vagy egyszerűen csak fogyniuk kell… 

 

Gluténmentes étrenden vagy, de eleged lett a finomított, hozzáadott cukrot tartalmazó készételekből? Össze kell hangolnod az IR-t és a gluténmentes étrended, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Túl sok az ismeretlen alapanyag?  

 

Akkor itt a helyed, mert mi megtanítjuk, hogy:

  • mik a “lassú és gyors” szénhidrátok
  • miért a szénhidrát az étrend alapja
  • miért nagy diétahiba, ha nem jó a tápanyagok aránya és mennyisége!

Konkrét tippeket kapsz arra, hogy milyen köreteket, kenyereket, egyéb termékeket érdemes fogyasztanod. Így nem kell attól tartanod, hogy a sok drága alapanyag a kukában landol vagy diétahibákat követsz el!

Nem egy fogyókúrát fogsz megismerni, hanem egy olyan, életed végéig tartható étrendet, ami gyakorlatilag mindenkinek ajánlható, aki egészségesen szeretne táplálkozni.

 

A kurzust felváltva tartja Vásony-Dékei Zóra és Gelencsér Adrienn dietetikus. Zóra kicsi gyermekkora óta cöliákiában szenved, így mindent tud a lisztérzékenyek életéről – ezenkívül ismert Instablogger! Adrienn az elmúlt évek alatt nem csak IR-es páciensekkel foglalkozott, hanem a Mandulaliget vezető dietetikusaként a halmozott ételallergiás esetek sorával találkozott, így a mentes kurzusok profi vezetőjévé vált.

3 óra, interaktív, kérdezésre lesz lehetőség! A kurzust nem csak inzulinrezisztenseknek javasoljuk.

Ezután a tudásod elegendő lesz ahhoz, hogy elkezdd a gluténmentes étrended finomhangolását, egészségesebbé tételét!

EXTRA: 50% kedvezmény Mandulaliget egyik tanfolyamára (beváltható: +3 hónapig)

Ára: 8.900 Ft.