VEGÁN ÉTREND: ÍGY CSINÁLD JÓL! ONLINE!

“Okosító” workshop vegán étrenden levőknek, akik szeretnék, ha teljes értékű lenne a növényi alapú táplálkozásuk! 

 

Téged várunk, ha áttértél a vegán étrendre (vagy ezt tervezed), és: 

  • úgy érzed, nincs elég információd az étrend előnyeiről és hátrányairól 
  • szeretnéd fenntartani az aktív teljesítményed, a terhelhetőséged (esetleg mert sportolsz)
  • esetleg inzulinrezisztensként és/vagy pajzsmirigybetegként kiemelten figyelned kell a kiegyensúlyozottságra 
  • tudni szeretnéd, hogy mit mivel érdemes (kell) kombinálni, hogy teljes értékű legyen a beviteled
  • ötleteket szeretnél a helyettesítésre 
  • nem igazán tudod, hogyan építsd fel egy napodat, elakadtál a profi kivitelezésben 

 

Van az úgy, hogy az ember sokat olvas egy adott témáról, mégsem tud dönteni. Van az úgy, hogy az ember meghoz egy döntést, mégsem biztos abban, hogy jól csinálja. Van úgy, hogy az ember elvi okból vegán életmódra áll át, könnyedén lecseréli a bőrdzsekijét és a tusfürdőjét, de a sült krumplin túl kifogy az ötletekből…

Mi nem nézünk rád furán, ha gondolkozol az átállásról vagy bármilyen okból a vegán életmód mellett tetted le a voksodat. Mi megpróbálunk segíteni, hogy jól csináld!

Az alapozó eseményen arra törekszünk, hogy növényi alapanyagokra építve is tudatosan járj el a nyersanyagválasztásban és a napi étkezések összeállításában. Ötleteket adunk vegán és teljes értékű növényi étrend összeállításához, beszélgetünk a különböző tápanyagokról, a nyersanyagok kombinálásáról, a hiányzó alapanyagok helyettesítéséről.

 

Itt a helyed, ha még csak ismerkedsz a gondolattal –  de akkor is, ha már elindultál, csak bizonytalan vagy, szeretnél többet tudni!

 

A workshopot Széchy Eszter dietetikus vezeti, aki aktív sportolóként tisztában van azzal, hogy az aktív életmód fenntartásához mennyire tudatosan kell a  makro- és mikrotápanyagbevitelről gondoskodni. Ő vállalta a kihívást, hogy ezt a vegán életmóddal összehangolja és egy működő megoldást kínáljon a dilemmára.

Széchy Eszter dietetikus

2-2.5 óra, interaktív – lesz lehetőség kérdezni!

A workshopot a járványügyi helyzetre tekintettel online hirdetjük meg, a Zoom rendszeren keresztül. Az alkalmon 8-15 fő vehet részt. Fizetés előzetesen történik a regisztrációkor, bankkártyával.

Ára: 6.000 Ft