MINDENT A ZSÍRÉGETÉSRŐL! – KÖZKÍVÁNATRA MOST ONLINE!

Szarvashibák, tanácsok és trükkök… „tisztázó” online workshop azoknak, akik fogyni akarnak vagy formásabb alakot szeretnének. Ez az az eseményünk, ami mindig telt házzal megy! 

 

Itt a helyed, ha:

  • szeretnéd, hogy a testösszetétel mérés eredményét közösen, dietetikus segítségével értékeljük ki ,
  • szeretnéd megtudni, hogy sok-e és hol van rajtad a zsírtöbblet, amitől szabadulnál
  • már próbáltál kalóriaszámlálással sikert elérni, de igazából nem is tudod biztosan, mi legyen a célérték, amihez igazodnod kellene
  • szeretnél tisztán látni, hogy van-e helye a szénhidrátoknak a zsírégető étrendedben – ha pedig a válasz igen: van-e élet a pufirizsen túl?
  • illetve keresed a választ erre: valóban a fehérje a zsírégetés csodafegyvere?? 

 

Szó lesz ezeken kívül arról, hogy milyen és mennyi mozgás mellett lesz hatékony a fogyásod;  milyen okoseszközök segíthetnek a hétköznapok menedzselésében – és 1-2 népszerű “természetes zsírégetőt” is górcső alá veszünk!

Ez a workshop, sokak kérésére, a korábbiaktól eltérően online kerül megrendezésre. Minden résztvevőnek előzetesen  szükséges Inbody testösszetétel mérést csinálnia, de a kurzuson változatlanul együtt fogjuk átvenni, hogy a leleten mit, hogyan kell értelmezned.

Időközben rájöttünk a workshop népszerűségének okára. Nemcsak komplett testanalízist és saját célértékeket kapsz kézhez lelettel és magyarázattal, hanem ezt követően a dietetikus több órán keresztül beszél olyan diétával és fogyókúrával kapcsolatos tévhiedelmekről és a lehetséges megoldásokról, ami gyakorlatilag mindenkit foglalkoztat. Magyarán: baráti áron és az időt nem sajnálva, segítséget kapsz a tisztán látásban.

 

A workshopot Schlaffer-Szilágyi Nóri dietetikus tartja. Nóra erős prevenciós szemlélettel bír, a pályája során sokat foglalkozott duci gyerekekkel és fiatalokkal, akiknek a lefogyasztása igazi szakmai kihívást jelent. Sok éves tapasztalata van szénhidrát-anyagcsere zavarban és elhízásban szenvedő páciensekkel, valamint a kilókkal (és családdal) harcoló anyukákkal – így pontosan tudja, hogy milyen makacs tévhitek és kényszerpályák nehezítik meg a fogyókúrázók dolgát!

Schlaffer-Szilágyi Nóra

A mérésről:

  • A lelet a workshop-ot megelőzően 6 héten belül készüljön, mert annál régebbi lelet nem biztos, hogy relevánsan tükrözi az aktuális testösszetételt, amivel dolgozunk.
  • Inbody testösszetétel mérővel történjen (Inbody 270, 370, 370s, 570, 770 gépek vannak forgalomban), hogy a leletek egységesek legyenek a kiértékelés során. Más gyártó testösszetétel eredményét nem tudjuk a workshop keretén belül értelmezni.
  • Testösszetétel mérésre rendelőnkben is van lehetőség megadott napokon, bejelentkezni itt lehet.

 

A workshop várható hossza: 2,5 óra

Ára: 6000 Ft