Sportolói beállítás

Hobbiból sportolsz vagy leigazolt sportoló vagy? Elvégezzük a szükséges orvosi szűréseket és beállítjuk az étrendedet annak érdekében, hogy a tested maximálisan bírja a terhelést illetve a regeneráció minél gyorsabban megtörténjen! Emellett rád szabott infúzió koktélokat* és táplálékkiegészítőket is tudunk javasolni. 

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

Specialisták vagyunk: az anyagcsere-szakrendelés és a sportorvoslás keresztmetszetén mozgunk.

Felismertük az igényt: egyre több sportoló szeretné tudni, hogy belgyógyászati és hormonális szempontból minden rendben van-e nála; ki tudja-e magából hozni a legtöbbet. Vagy gyanakszik, arra hogy mégsem stimmel valami,  esetleg nem a legjobb az étrendje – de a beállítást a speciális életvitelének figyelembevételével szeretné elvégeztetni.

dr. Breyer Helga maga is intenzíven sportol

 

ANYAGCSERE-FELMÉRÉS

Ha játékengedéllyel rendelkező, leigazolt élsportolóként szeretnél szűrést vagy beállítást kérnidr. Breyer Helgát javasoljuk. Ez esetben  formalapon keresztül jelentkezhetsz (ugyanezt elérheted az online foglalási rendszerünkön keresztül).

 

Ezt nézik meg a szakembereink, amikor felmérik az állapotodat

 

ÉTRENDBEÁLLÍTÁS

dietetikusaink teljes körűen feltérképezik a sportolói szokásaidat. Ehhez szükséges egy anamnézis lap előzetes, online kitöltése, és ebből illetve a konzultációból kiderül, hogy milyenek a sportági követelmények, milyen az edzésterhelésed és a mik a versenycélok.

A dietetikai naplóból fény derül az esetleges diétahibákra, majd mindezek figyelembe vételével javaslatot tesznek egy olyan étrendre és táplálékkiegészítőkre, illetve frissítési tervre, amelyek jól tudják szolgálni a sportcéljaid megvalósulását.

Dietetikusaink közül Dékei Zórát (futás, állóképességi sportok) vagy Sára Györgyöt (testépítés, fitness, erő- és küzdősportok, valamint állóképességi sportok is)  javasoljuk.

Széchy Esztert ajánljuk abban a speciális esetben, ha cukorbetegen (akár I-es típus fennállása esetén is!) sportolsz.

 

SPORTÁGSPECIFIKUS TANÁCSADÁS ÉLSPORTOLÓKNAK

Sok esetben az élsportolónak komplexebb tanácsadásra van szüksége: attól függően, hogy éppen alapozó időszakát éli, vagy éppen versenyzik, konkrét tervet kell kapnia a napi étrendjére, táplálékkiegészítőire, edzés előtti és utáni töltésre, valamint a terhelés alatti frissítésre vonatkozóan.

Ez már analitikusabb megközelítést igényel a tanácsadó részéről: nagyobb mennyiségű munkával állítja ezt össze neked, mint normál esetben. De van nálunk lehetőség erre is!

Ez esetben fordulj Sára Györgyhöz!

Sportágspecifikus 2 alkalmas tanácsadást kérhetsz, amely tartalmazza a tápkiegekre vonatkozó személyre szabott ajánlást is. Emellett igényelhetsz 7 napos mintaétrendet, illetve ezek kombinációját is kérheted, csomagban. Bővebben ITT tájékozódj! 

* ÚJ! A sportolóik részére már elérhető a speciális, a sejtregenerációt felgyorsító, aminosavakat is tartalmazó SPORTKONTROLL infúziókoktélunk!    Ezen a formalapon jelezheted az igényedet, és mi e-mailben egyeztetünk veled időpontot.