Sportolói beállítás

Hobbiból sportolsz vagy leigazolt sportoló vagy? Elvégezzük a szükséges orvosi szűréseket és beállítjuk az étrendedet annak érdekében, hogy a tested maximálisan bírja a terhelést illetve a regeneráció minél gyorsabban megtörténjen! Emellett rád szabott infúzió koktélokat* és táplálékkiegészítőket is tudunk javasolni. 

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

Specialisták vagyunk: az anyagcsere-szakrendelés és a sportorvoslás keresztmetszetén mozgunk.

Felismertük az igényt: egyre több sportoló szeretné tudni, hogy belgyógyászati és hormonális szempontból minden rendben van-e nála; ki tudja-e magából hozni a legtöbbet. Vagy gyanakszik, arra hogy mégsem stimmel valami,  esetleg nem a legjobb az étrendje – de a beállítást a speciális életvitelének figyelembevételével szeretné elvégeztetni.

dr. Breyer Helga maga is intenzíven sportol

 

ANYAGCSERE-FELMÉRÉS

Ha játékengedéllyel rendelkező, leigazolt élsportolóként szeretnél szűrést vagy beállítást kérnidr. Breyer Helgát javasoljuk.

Első lépésben egy online véleményezés történik a beküldött dokumentációd alapján, ahol eldől, hogy szükséges-e személyesen megjelenned az szakorvosi rendelésen (pl.mert gyógyszer szedésére van szükség), vagy sem.

Ahhoz, hogy ezt eldöntsük, kérünk tőled egy dokumentációt, amit online is ki tudunk előzetesen értékelni. Ennek ad keretet az IRÁNYTŰ program, ami lépésről lépésre végigvezet:

  1. egyéni és családi anamnézis (tünetek is) kikérdezése
  2. női kérdéssor (ciklus, termékenység)
  3. amennyiben fennáll az inzulinrezisztencia gyanú, úgy speciális vérvételi csomagot ajánl, mégpedig a SZUPER vagy PRÉMIUM Panelt (nem csak a mi laborunkban lehet levetetni), illetve női nemi hormonokat is kérhet az algoritmus
  4. a dokumentáció beküldése után, ha befizeted az online tanácsadás díját (ezt az Iránytű algoritmus végén, bankkártyás befizetéssel tudod megtenni), a munkatársaink megnézik és kiértékelik az anyagodat
  5. írásos javaslatot tesznek a továbbiakra (terápia)
Megnézem az IRÁNYTŰT

 

Ezt nézik meg a szakembereink, amikor felmérik az állapotodat

 

ÉTRENDBEÁLLÍTÁS

dietetikusaink teljes körűen feltérképezik a sportolói szokásaidat. Ehhez szükséges egy anamnézis lap előzetes, online kitöltése, és ebből illetve a konzultációból kiderül, hogy milyenek a sportági követelmények, milyen az edzésterhelésed és a mik a versenycélok.

A dietetikai naplóból fény derül az esetleges diétahibákra, majd mindezek figyelembe vételével javaslatot tesznek egy olyan étrendre és táplálékkiegészítőkre, illetve frissítési tervre, amelyek jól tudják szolgálni a sportcéljaid megvalósulását.

Dietetikusaink közül elsősorban Sára Györgyöt (testépítés, fitness, erő- és küzdősportok, valamint állóképességi sportok is)  javasoljuk, különösen akkor, hogy táplálékkiegészítőket is szedsz, vagy hetente legalább 4-5 alkalommal edzel.

Széchy Esztert ajánljuk abban a speciális esetben, ha cukorbetegen (akár I-es típus fennállása esetén is!) sportolsz.

Bejelentkezés dietetikai konzultációra

 

SPORTÁGSPECIFIKUS TANÁCSADÁS ÉLSPORTOLÓKNAK

Sok esetben az élsportolónak komplexebb tanácsadásra van szüksége: attól függően, hogy éppen alapozó időszakát éli, vagy éppen versenyzik, konkrét tervet kell kapnia a napi étrendjére, táplálékkiegészítőire, edzés előtti és utáni töltésre, valamint a terhelés alatti frissítésre vonatkozóan.

Ez már analitikusabb megközelítést igényel a tanácsadó részéről: nagyobb mennyiségű munkával állítja ezt össze neked, mint normál esetben. De van nálunk lehetőség erre is!

Ez esetben fordulj Sára Györgyhöz!

Sportágspecifikus 2 alkalmas tanácsadást kérhetsz, amely tartalmazza a tápkiegekre vonatkozó személyre szabott ajánlást is. Emellett igényelhetsz 7 napos mintaétrendet, illetve ezek kombinációját is kérheted, csomagban. Bővebben ITT tájékozódj! 

* ÚJ! A sportolóik részére már elérhető a speciális, a sejtregenerációt felgyorsító, aminosavakat is tartalmazó SPORTKONTROLL infúziókoktélunk!    Most már lehetőség van az infúzió teljes testre szabására: válaszd az Online bejelentkezés / INFÚZIÓ BÁR választékán belül a “Személyre szabott kezelés” opciót, és az itt elinduló algoritmus végigvisz a szükséges lépéseken.