Sportolói beállítás

Hobbiból sportolsz vagy leigazolt sportoló vagy? Elvégezzük a szükséges orvosi szűréseket és beállítjuk az étrendedet annak érdekében, hogy a tested maximálisan bírja a terhelést illetve a regeneráció minél gyorsabban megtörténjen! Emellett rád szabott infúzió koktélokat* és táplálékkiegészítőket is tudunk javasolni. 

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

Specialisták vagyunk: az anyagcsere-szakrendelés és a sportorvoslás keresztmetszetén mozgunk.

Felismertük az igényt: egyre több sportoló szeretné tudni, hogy belgyógyászati és hormonális szempontból minden rendben van-e nála; ki tudja-e magából hozni a legtöbbet. Vagy gyanakszik, arra hogy mégsem stimmel valami,  esetleg nem a legjobb az étrendje – de a beállítást a speciális életvitelének figyelembevételével szeretné elvégeztetni.

dr. Breyer Helga maga is intenzíven sportol

Ha élsportolóként vagy erős hobbisportolóként (heti min.5 óra intenzív edzés!) szeretnél szűrést vagy beállítást kérnidr. Breyer Helgát javasoljuk. Ez esetben nem közvetlen online időpont-foglalásra kerül sor a rendszerünkben, hanem előbb regisztrálj be, majd jelentkezz az info@sportkontroll.hu címen időpont-egyeztetés végett.  Ezt követően e-mailben vesszük fel veled  a kapcsolatot egyeztetésre. Jelezd, hogy “leigazolt sportoló vagy, vagy hetente több, mint 5 órát edzel”.

Ha hobbisportoló vagy, és a heti intenzív edzéssel töltött óráknak száma 2-4 alkalom közé esik, választhatod dr. Töllösy Judit doktornőt is. Ekkor az online előjegyzési rendszerben közvetlenül is tudsz hozzá időpontot foglalni.

 

Ezt nézik meg a szakembereink, amikor felmérik az állapotodat

dietetikusaink teljes körűen feltérképezik a sportolói szokásaidat. Ehhez szükséges egy anamnézis lap előzetes, online kitöltése, és ebből illetve a konzultációból kiderül, hogy milyenek a sportági követelmények, milyen az edzésterhelésed és a mik a versenycélok.

A dietetikai naplóból fény derül az esetleges diétahibákra, majd mindezek figyelembe vételével javaslatot tesznek egy olyan étrendre és táplálékkiegészítőkre, illetve frissítési tervre, amelyek jól tudják szolgálni a sportcéljaid megvalósulását.

Dietetikusaink közül Dékei Zórát vagy Széchy Esztert javasoljuk – utóbbit különösen akkor, ha szénhidrát-anyagcsere eltérésed is van (inzulinrezisztencia, cukorbetegség).

 

* ÚJ! A sportolóik részére már elérhető a speciális, aminosavakat is tartalmazó SPORTKONTROLL infúziókoktélunk!   Ha csak az infúziós terápia érdekel, akkor van lehetőséged arra, hogy csak ezt vedd igénybe. Ezen a formalapon jelezheted az igényedet, és mi e-mailben egyeztetünk veled időpontot.