Sportolói beállítás

Hobbi- és leigazolt sportolók számára egyaránt elvégezzük a szükséges orvosi szűréseket és étrendi beállítást annak érdekében, hogy a testük maximálisan bírja a terhelést illetve a regeneráció minél gyorsabban megtörténjen! 

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

Specialisták vagyunk: az anyagcsere-szakrendelés és a sportorvoslás keresztmetszetén mozgunk.

Felismertük az igényt, miszerint egyre több sportoló szeretné tudni, hogy belgyógyászati és hormonális szempontból minden rendben van-e nála; vagy esetleg gyanakszik, hogy mégsem, de a beállítást a speciális életvitelének figyelembevételével szeretné elvégeztetni.

dr. Breyer Helga maga is intenzíven sportol

Ha élsportolóként vagy erős hobbisportolóként (heti min.5 óra intenzív edzés!) szeretnél beállítást elvégezni, esetleg gyanakszol valamilyen problémára: dr. Breyer Helgát javasoljuk. Ez esetben nem közvetlen online időpont-foglalásra kerül sor a rendszerünkben, hanem előbb regisztrálj be, majd jelentkezz az info@sportkontroll.hu címen időpont-egyeztetés végett.  Ezt követően e-mailben vesszük fel veled  a kapcsolatot egyeztetésre. Jelezd, hogy “leigazolt sportoló vagy, vagy hetente több, mint 5 órát edzel”.

Ha hobbisportoló vagy, és a heti intenzív edzéssel töltött óráknak száma 3-4 közé esik, választhatod dr. Töllösy Judit doktornőt is. Ekkor az online előjegyzési rendszerben közvetlenül is tudsz hozzá időpontot foglalni.

 

Ezt nézik meg a szakembereink, amikor felmérik az állapotodat

dietetikusaink teljes körűen feltérképezik a sportolói szokásaidat. Ehhez szükséges egy anamnézis lap előzetes, online kitöltése, és ebből illetve a konzultációból kiderül, hogy milyenek a sportági követelmények, milyen az edzésterhelésed és a mik a versenycélok.

A dietetikai naplóból fény derül az esetleges diétahibákra, majd mindezek figyelembe vételével javaslatot tesznek egy olyan étrendre és táplálékkiegészítőkre, illetve frissítési tervre, amelyek jól tudják szolgálni a sportcéljaid megvalósulását.

Dietetikusaink közül elsősorban Széchy Esztert javasoljuk, különösen akkor, ha ismert szénhidrát-anyagcsere eltérésed is van (inzulinrezisztencia, cukorbetegség).

 

ÚJ! A sportolóik részére már elérhető a speciális, aminosavakat is tartalmazó SPORTKONTROLL infúziókoktélunk!