Sportolói beállítás

Hobbiból sportolsz vagy leigazolt sportoló vagy? Elvégezzük a szükséges orvosi szűréseket és beállítjuk az étrendedet annak érdekében, hogy a tested maximálisan bírja a terhelést illetve a regeneráció minél gyorsabban megtörténjen! Emellett rád szabott infúzió koktélokat* és táplálékkiegészítőket is tudunk javasolni. 

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

Specialisták vagyunk: az anyagcsere-szakrendelés és a sportorvoslás keresztmetszetén mozgunk.

Felismertük az igényt: egyre több sportoló szeretné tudni, hogy belgyógyászati és hormonális szempontból minden rendben van-e nála; ki tudja-e magából hozni a legtöbbet. Vagy gyanakszik, arra hogy mégsem stimmel valami,  esetleg nem a legjobb az étrendje – de a beállítást a speciális életvitelének figyelembevételével szeretné elvégeztetni.

dr. Breyer Helga maga is intenzíven sportol

 

ANYAGCSERE-FELMÉRÉS

Ha élsportolóként vagy erős hobbisportolóként (heti min.5 óra intenzív edzés!) szeretnél szűrést vagy beállítást kérnidr. Breyer Helgát javasoljuk. Ez esetben  formalapon keresztül jelentkezhetsz (ugyanezt elérheted az online foglalási rendszerünkön keresztül).

Ha hobbisportoló vagy, és a heti intenzív edzéssel töltött óráknak száma 2-4 alkalom közé esik, választhatod dr. Töllösy Judit doktornőt is. Ekkor az online előjegyzési rendszerben közvetlenül is tudsz hozzá időpontot foglalni.

 

Ezt nézik meg a szakembereink, amikor felmérik az állapotodat

 

ÉTRENDBEÁLLÍTÁS

dietetikusaink teljes körűen feltérképezik a sportolói szokásaidat. Ehhez szükséges egy anamnézis lap előzetes, online kitöltése, és ebből illetve a konzultációból kiderül, hogy milyenek a sportági követelmények, milyen az edzésterhelésed és a mik a versenycélok.

A dietetikai naplóból fény derül az esetleges diétahibákra, majd mindezek figyelembe vételével javaslatot tesznek egy olyan étrendre és táplálékkiegészítőkre, illetve frissítési tervre, amelyek jól tudják szolgálni a sportcéljaid megvalósulását.

Dietetikusaink közül Dékei Zórát (futás, állóképességi sportok) vagy Sára Györgyöt (testépítés, fitness, erő- és küzdősportok, valamint állóképességi sportok is)  javasoljuk.

Széchy Esztert ajánljuk abban a speciális esetben, ha cukorbetegen (akár I-es típus fennállása esetén is!) sportolsz.

 

SPORTÁGSPECIFIKUS TANÁCSADÁS ÉLSPORTOLÓKNAK

Sok esetben az élsportolónak komplexebb tanácsadásra van szüksége: attól függően, hogy éppen alapozó időszakát éli, vagy éppen versenyzik, konkrét tervet kell kapnia a napi étrendjére, táplálékkiegészítőire, edzés előtti és utáni töltésre, valamint a terhelés alatti frissítésre vonatkozóan.

Ez már analitikusabb megközelítést igényel a tanácsadó részéről: nagyobb mennyiségű munkával állítja ezt össze neked, mint normál esetben. De van nálunk lehetőség erre is!

Ez esetben fordulj Sára Györgyhöz!

Sportágspecifikus 2 alkalmas tanácsadást kérhetsz, amely tartalmazza a tápkiegekre vonatkozó személyre szabott ajánlást is. Emellett igényelhetsz 7 napos mintaétrendet, illetve ezek kombinációját is kérheted, csomagban. Bővebben ITT tájékozódj! 

* ÚJ! A sportolóik részére már elérhető a speciális, a sejtregenerációt felgyorsító, aminosavakat is tartalmazó SPORTKONTROLL infúziókoktélunk!    Ezen a formalapon jelezheted az igényedet, és mi e-mailben egyeztetünk veled időpontot.