Egyéni diétás tanácsadás

2 alkalmas, személyre szabott tanácsadás, gyakorlott dietetikusokkal.

A tanácsadás során profi készülékkel elemezzük a testösszetételt. Átvesszük a napi ritmusodat, étkezési szokásaidat, speciális igényeidet (pl. táplálékallergia, -intolerancia, szénhidrát-anyagcserezavar, hormonális eltérések esetén). Táplálkozási naplód segítségével részletesen kiértékeljük aktuális étrendedet, javítjuk a diétahibákat.

Ha sportoló vagy, a sportágad jellemzőit, az edzésterhelésedet és versenyeidet is figyelembe véve kialakítunk egy személyre szabott étrendi ajánlást.

A 2.alkalomnak 4-6 héten belül kell sorra kerülnie, különben fizetős kontroll alkalomnak minősül!

Kiket fogadunk?

  • él- és hobbisportolókat egyaránt
  • szénhidrát-anyagcsere zavarban szenvedőket (inzulinrezisztencia, PCOS, diabétesz – inzulinnal kezelteket is)
  • hormonális eltérésekkel küzdőket (pajzsmirigy-betegség), autoimmun betegeket, meddőségi eljárásban részt vevőket
  • fogyni, formálódni vágyókat
  • ételallergiával- és intoleranciával küzdőket (halmozott eseteknél Gelencsér Adriennt javasoljuk!)
  • kismamákat (terhességi cukorbetegeket is)
  • gyerekeket, óvodás kortól (kísérővel) – a kísérő részvétele 18 éves korig ingyenes, afölött 50% kedvezmény jár
Online bejelentkezéssel gyorsan tudsz hozzánk időpontot foglalni .

A tanácsadás tartalma

A tanácsadás 2 alkalomból áll:

  • Az 1., 60 perces diétás tanácsadáson testösszetétel-mérést* végzünk, ezt kiértékeljük és az előzetesen bekért kérdőív** alapján felmérjük a táplálkozási szokásaidat, egyéni igényeidet, meghatározzuk az egyéni alapcélokat.
  • Ezt követi majd egy 2. (60 vagy 90 perces) találkozó, ami előtt 3 napos táplálkozási naplót kell beküldened.*** A találkozón részletesen elemezzük a táplálkozási naplódat, javítjuk a diétahibákat, konkrét javaslatokat teszünk.

Ára

  • 18 500 Ft*

FONTOS INFORMÁCIÓK!

* Tudnivalók a testösszetétel-mérésrőlA testösszetétel-analízis előtt 2 órával már ne étkezz, kávét ne fogyassz, intenzíven ne sportolj! Menstruáció és terhesség esetén a mérés nem kivitelezhető. A vizsgálat elszeparált helyiségben, könnyű ruházatban, mezítláb történik.

** Az 1. tanácsadást megelőzően online kérdőív kitöltésére van szükség. Ennek hiányában a 2. tanácsadás időtartama 30 perccel, a szolgáltatás ára pedig 6000 Ft-tal nő.

*** A táplálkozásinapló-elemzés feltétele 3 napos táplálkozási napló kitöltése. A naplót minimum 5 nappal a 2. tanácsadás előtt kell beküldeni. Ennek hiányában csak általános táplálkozási szokásaid kikérdezésére lesz lehetőség, az adott időkereten belül, és szükség lesz egy feláras „diétás kontroll” időpont egyeztetésére is ahhoz, hogy valóban személyre szabott és eredményes legyen a tanácsadás!

Jelentkezz be online!