Egyéni diétás tanácsadás

A tanácsadás tartalma

A tanácsadás 2 alkalomból áll:

  • Az 1., 60 perces diétás tanácsadáson testösszetétel-mérést* végzünk, ezt kiértékeljük és az előzetesen bekért kérdőív** alapján felmérjük a táplálkozási szokásaidat, egyéni igényeidet, meghatározzuk az egyéni alapcélokat.
  • Ezt 6 héten belül (de max. 8 hét) követi majd egy 2. (60 vagy 90 perces) találkozó, ami előtt 3 napos táplálkozási naplót kell beküldened.*** A találkozón részletesen elemezzük a táplálkozási naplódat, javítjuk a diétahibákat, konkrét javaslatokat teszünk.

FONTOS: Amennyiben nem kerül sor 6-8 héten belül a 2.találkozóra, csak ennél későbbi időpontban: fizetős kontrollnak fog minősülni. 

Ára

  • 20 000 Ft *

FONTOS INFORMÁCIÓK!

* Tudnivalók a testösszetétel-mérésrőlA testösszetétel-analízis előtt 2 órával már ne étkezz, kávét ne fogyassz, intenzíven ne sportolj! Menstruáció és terhesség esetén a mérés nem kivitelezhető. A vizsgálat elszeparált helyiségben, könnyű ruházatban, mezítláb történik.

** Az 1. tanácsadást megelőzően online kérdőív kitöltésére van szükség. Ennek hiányában a 2. tanácsadás időtartama 30 perccel, a szolgáltatás ára pedig 6000 Ft-tal nőhet.

*** A táplálkozásinapló-elemzés feltétele 3 napos táplálkozási napló kitöltése. A naplót minimum 5 nappal a 2. tanácsadás előtt kell beküldeni. Ennek hiányában csak általános táplálkozási szokásaid kikérdezésére lesz lehetőség, az adott időkereten belül, és szükség lehet egy feláras „diétás kontroll” időpont egyeztetésére is ahhoz, hogy valóban személyre szabott és eredményes legyen a tanácsadás!

Jelentkezz be online!