Online workshop – jó tudni!

ONLINE WORKSHOP FOGLALÁS – így tudsz regisztrálni:

  1. Válaszd ki azt a workshopot, amin részt szeretnél venni, (ha szeretnél többet megtudni a workshopról, kattints a részletekre) majd kattints a jelentkezem gombra!
  2. Az online workshop jelentkezésed bekerül a kosárba, ezután görgess az oldal aljára, és válaszd a tovább a pénztárhoz gombot!
  3. Töltsd ki adataidat, válaszd ki bankkártyád típusát és kattints a megrendelés elküldése gombra!
  4. A böngésződ átirányít a Saferpay by SIX payment biztonságos fizetési oldalára. FONTOS, hogy a fizetési folyamat közben ne zárd be a böngészőablakot!
  5. Sikeres fizetés esetén visszairányítunk a Sportkontroll weboldalra, és néhány percen belül e-mailt küldünk, mely tartalmazza a választott workshop adatait, az online workshop linkjét, illetve a fizetést igazoló számlát.

ONLINE WORKSHOP ZOOM MEETING – így tudsz becsatlakozni:

Egyszerűen, ZOOM telepítése nélkül részt vehetsz az online workshopon, annak megadott időpontjában. Ehhez kattints a visszaigazoló e-mailben található linkre, így automatikusan csatlakozol a workshophoz!

DE telepítheted is a Zoom-ot számítógépedre vagy mobilodra!

  • Számítógépen a program letöltési linkje: https://zoom.us/download
  • Mobiltelefonon a Zoom applikáció segítségével is tudsz csatlakozni, amit letölthetsz a mobilodon a Google Play-ből vagy Iphone-on az App Store-ból.

A program letöltése után, a korábbi visszaigazoló e-mailben kapott linkre kattintva automatikusan csatlakozni fogsz a workshophoz.

BAJ VAN, NEM SIKERÜL CSATLAKOZNI?

Kattints ide: részletes segítséget kérek a letöltéshez / csatlakozáshoz.