Közlemény a Sportkontroll rendkívüli nyitvatartási rendjéről! Tovább »

Közlemény a Sportkontroll rendkívüli nyitvatartási rendjéről!

Úgy döntöttünk, hogy a jelen körülmények között is megteszünk mindent azért, hogy az ellátás biztosítva legyen. Ugyanis a kijárási korlátozás továbbra is lehetővé teszi az egészségügy szolgáltatások igénybevételét.

 

INFÚZIÓ – IMMUNERŐSÍTÉS MINDEN NAP

Sokan érdeklődnek a nagy dózisú vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó koktélok iránt a jelenlegi járványhelyzetben, ezért infúzió bárunk folyamatosan nyitva.
A megnőtt keresletet igyekszünk kielégíteni, betartva a szükséges óvintézkedéseket. Egy helyiségbe egy főt ültetünk be (kivéve párok).

Hétfőtől szombatig van lehetőség jönni (kivéve ünnepnapokon), a szabad, foglalható helyeket folyamatosan töltjük fel az online előjegyzési felületre: www.sportkontroll.hu/online-bejelentkezes/infuzio-bar

Amennyiben párral szeretnél jönni, foglalj le egy időpontot, és ezzel párhuzamosan írj az info@sportkontroll.hu címre, jelezve, hogy hozol magaddal valakit.

 

BELGYÓGYÁSZAT, DIETETIKA: MEGY TOVÁBB

  • dr. Breyer Helgához a hétfői, keddi és szerdai napokra lehetséges az időpontfoglalás, SZEMÉLYES konzultációra. A doktornőhöz megnyitjuk – korlátozott számban – az első konzultációra érkezőknek is a bejelentkezési lehetőséget. A szabad időpontokat folyamatosan nyitjuk meg, a májusi időpontokat pedig az ápr.13-ai héttől tervezzük megnyitni, ezért az online bejelentkezési felületet kell csekkolni
  • dr. Töllösy Judithoz ONLINE rendelésre folyamatosan lehet bejelentkezni, videón keresztül történik a konzultáció. Időpont egyeztetéshez és bejelentkezéshez az info@sportkontroll.hu e-mail címre kell írni
  • FONTOS: sokaknak van kontroll időpontja, vagy kontrollra jönnének – de nincs friss laborleletük. Erre is lesz megoldás ápr.14-től, csak görgess lejjebb!
  • dietetikusainkhoz ONLINE dietetikai tanácsadásra vagy kontrollra folyamatosan lehet bejelentkezni, mely szintén videó vagy telefonbeszélgetés keretén belül történik. Időpontfoglalás online: https://sportkontroll.hu/online-bejelentkezes/etrend-beallitas/
  • orvosainkhoz és dietetikusainkhoz természetesen továbbra is lehetősége van „sima” távkonzultációra jelentkezni azoknak, akik folyamatosan gondozott pácienseink (a weboldalon keresztül)
  • receptíratás lehetséges, de a postázás lelassult – ezért kérjük, hogy akinek receptre van szüksége, az jelezze az igényt és lehetőleg személyesen jöjjön el érte a rendelőbe!

 

VÉRVÉTEL: ÓVATOS ÚJRAINDULÁS

Április 14.-től hetente háromszor: hétfő, szerda és pénteki napokon újraindul a vérvétel.
Az időpontfoglalás a korábbiaknak megfelelően a weboldalon történik! Mivel a járványhelyzet folyamatosan változik, az időpontokat folyamatosan nyitjuk meg – ezért érdemes figyelemmel követni az online bejelentkezési felületet.

Az óvintézkedések betartása végett itt kiemelten kérjük, hogy kísérőt ne hozzanak be magukkal a rendelőbe (a bevásárlóközpontban várakozzanak)! Naponta 6 főben maximalizáljuk a terheléses vércukor-vizsgálaton (OGTT) részt vevők számát.

 

Természetesen, a fentiek abban az esetben érvényesek, ha nem hoznak olyan rendeletet, ami lehetetlenné teszi a részleges nyitvatartást. De ez esetben is elérhetőek leszünk az info@sportkontroll.hu címen.

A social media felületeken és itt a weboldalunkon megtalálható közleményben folyamatosan frissítjük a helyzetet és hírt adunk a változásokról. Ezért mindenki szíves megértését és türelmét kérjük – nem látunk a jövőbe, ezért a májusi illetve júniusi pontos nyitvatartásról nem tudunk biztonsággal nyilatkozni, sem e-mailben tájékoztatást adni. Rajtunk mindenesetre nem múlik.

Kitartást mindenkinek a következő hetekhez is!

Üdvözlettel:

a Sportkontroll Team