Extra csomag

Étrendi tanácsadás és belgyógyászati kivizsgálás egyben, rövid időn belül!

A csomagprotokoll szerint a dietetikussal találkozol először. A tanácsadás során profi készülékkel elemzi a testösszetételt. Átveszitek a napi ritmusodat, étkezési szokásaidat, speciális igényeidet (pl. táplálékallergia, -intolerancia, szénhidrát-anyagcserezavar, hormonális eltérések esetén). Táplálkozási naplód segítségével részletesen kiértékeljük aktuális étrendedet, javítjuk a diétahibákat.

Ha sportoló vagy: a sportágad jellemzőit, az edzésterhelésedet és versenyeidet is figyelembe véve kialakítunk egy személyre szabott étrendi ajánlást.

Ezzel párhuzamosan találkozol a belgyógyászunkkal. Dr. Töllösy Judit doktornő magaddal hozott vagy helyben levetetett laboreredmények alapján kiszűri az esetleges belgyógyászati problémákat, további vizsgálatokat kérhet, és szükség esetén gyógyszeres terápia megkezdésével segít egyensúlyba hozni a szervezeted.

 

A csomag tartalma, menetrendje, lépésről lépésre

  1. A csomag 60 perces diétás tanácsadással indul, először erre egyeztetünk időpontot.*
    Ezen a tanácsadáson testösszetétel-mérést** végzünk, ezt kiértékeljük és az előzetesen bekért kérdőív alapján felmérjük a táplálkozási szokásaidat, egyéni igényeidet.
  2. Ezután 30 perces (élsportolók esetén 60 perces) belgyógyászati konzultációra kapsz időpontot, melyre friss laborleletekkel kell érkezned.***
  3. Ezeket követi majd 6-8 héten belül egy 2. (60 vagy 90 perces) találkozó a dietetikussal, ami előtt 3 napos táplálkozási naplót kell beküldened.****
    A találkozón részletesen elemezzük a táplálkozási naplódat, javítjuk a diétahibákat, konkrét javaslatokat teszünk a belgyógyász által írt ambuláns lap és orvosilag megfogalmazott szempontok figyelembe vételével.

Ára

  • 39 500 Ft*
  • sportolók esetében 43 000 Ft*

FONTOS INFORMÁCIÓK!

* Az 1. diétás tanácsadást megelőzően online kérdőív kitöltésére van szükség. Ennek hiányában a 2. diétás tanácsadás időtartama 30 perccel, a csomag ára pedig 6000 Ft-tal nőhet.

** Tudnivalók a testösszetétel-mérésről: előtte 2 órával már ne étkezz, kávét ne fogyassz, intenzíven ne sportolj! Menstruáció és terhesség esetén a mérés nem kivitelezhető. A vizsgálat elszeparált helyiségben, könnyű ruházatban, mezítláb történik.

*** Belgyógyászunk 3 vérvételi csomagot állított össze, melyek valamelyikének megrendelése a konzultáció előtt erősen ajánlott. A vérvételi csomagok árát Extra csomagunk nem tartalmazza. Az orvos laborleletek alapján állít fel diagnózist és javasol terápiát, így friss laborvizsgálatokat akkor is kérni fog, ha ezeket előzetesen nem végezteted el! Ebben az esetben azonban a laborindikáció a konzultáció során történik, a leletek kiértékelése pedig távkonzultáció vagy kontroll keretében zajlik, melyet nem tartalmaz az Extra csomag ára. A vérvételről itt tájékozódhatsz.

**** A táplálkozásinapló-elemzés feltétele 3 napos táplálkozási napló kitöltése. A naplót minimum 5 nappal a 2. tanácsadás előtt kell beküldeni. Ennek hiányában csak általános táplálkozási szokásaid kikérdezésére lesz lehetőség, az adott időkereten belül, és szükség lehet egy feláras (12 000 Ft) „diétás kontroll” időpont egyeztetésére is ahhoz, hogy valóban személyre szabott és eredményes legyen a tanácsadás!  A 2.alkalomnak 6-8 héten belül kell megtörténnie az elsőhöz képest, különben feláras dietetikai kontrollnak minősül (12.000 Ft).

 

Megrendelés