12 hetes full komplex csomag

Összesen 5 alkalmas étrendi tanácsadás, testösszetétel-mérésekkel személyre szabott mintaétrend-tervezéssel, távkonzultációs lehetőséggel és orvosi kivizsgálással. 12 hetes utánkövetés!

A csomagprotokoll szerint a dietetikussal összesen 5 alkalommal találkozol és nála kezdesz először. A tanácsadások során több alkalommal profi készülékkel elemzi a testösszetételt. Átveszitek a napi ritmusodat, étkezési szokásaidat, speciális igényeidet (pl. táplálékallergia, -intolerancia, szénhidrát-anyagcserezavar, hormonális eltérések esetén). Táplálkozási naplód segítségével részletesen kiértékeljük aktuális étrendedet, javítjuk a diétahibákat és 12 héten át nem engedjük el a kezed, hogy valóban tartós eredményt érhess el!

A 2. diétás tanácsadást követően, miután jól kiismertünk, véglegesítjük a számodra ideális, egy hetes mintaétrendet, amit egy héten belül megkapsz.

Ha sportoló vagy: a sportágad jellemzőit, az edzésterhelésedet és versenyeidet is figyelembe véve alakítjuk ki a személyre szabott étrendi ajánlást.

Ezzel párhuzamosan találkozol a belgyógyászunkkal. Dr. Töllösy Judit magaddal hozott vagy helyben levetetett laboreredmények alapján kiszűri az esetleges belgyógyászati problémákat, további vizsgálatokat kérhet, és szükség esetén gyógyszeres terápia megkezdésével segít egyensúlyba hozni a szervezeted.

A csomag tartalma, menetrendje, lépésről lépésre

 1. A csomag 60 perces diétás tanácsadással indul, először erre egyeztetünk időpontot.*
  Ezen a tanácsadáson testösszetétel-mérést** végzünk, ezt kiértékeljük és az előzetesen bekért kérdőív alapján felmérjük a táplálkozási szokásaidat, egyéni igényeidet.
 2. Ezután 30 perces (élsportolók esetén 60 perces) belgyógyászati konzultációra kapsz időpontot, melyre friss laborleletekkel kell érkezned.***
 3. Ezt követi majd 6-8 héten belül egy 2. (60 vagy 90 perces) találkozó a táplálkozási tanácsadóval, ami előtt 3 napos táplálkozási naplót kell beküldened.****
  A találkozón részletesen elemezzük a táplálkozási naplódat, javítjuk a diétahibákat, konkrét javaslatokat teszünk.
 4. A 2. találkozót követően, a tapasztalatok alapján egy héten belül összeállítunk számodra egy egyénre szabott, 7-10 napos mintaétrendet.
 5. Ezután kezdődik a 12 hetes utánkövetés: az 1-3., 5-7., 9-11., héten távkonzultációs lehetőséged van a táplálkozási tanácsadóval.
 6. Az utánkövetés 4., 8., 12. hetén 60-60 perces személyes diétás kontrollra egyeztetünk időpontot, melyen testösszetétel-mérést végzünk és aktuális, előzetesen beküldött táplálkozási naplódat is elemezzük.

A csomag ára

 • 140 000 Ft*
 • sportolók esetében 150 000 Ft*

FONTOS INFORMÁCIÓK!

* Az 1. diétás tanácsadást megelőzően online kérdőív kitöltésére van szükség. Ennek hiányában a 2. diétás tanácsadás időtartama 30 perccel, a csomag ára pedig 6000 Ft-tal nő.

** Tudnivalók a testösszetétel-mérésről: előtte 2 órával már ne étkezz, kávét ne fogyassz, intenzíven ne sportolj! Menstruáció és terhesség esetén a mérés nem kivitelezhető. A vizsgálat elszeparált helyiségben, könnyű ruházatban, mezítláb történik.

*** Belgyógyászunk 3 vérvételi csomagot állított össze, melyek valamelyikének megrendelése a konzultáció előtt erősen ajánlott. A vérvételi csomagok árát Full komplex csomagunk nem tartalmazza. Az orvos laborleletek alapján állít fel diagnózist és javasol terápiát, így friss laborvizsgálatokat akkor is kérni fog, ha ezeket előzetesen nem végezteted el. Ebben az esetben azonban a laborindikáció a konzultáció során történik, a leletek kiértékelése pedig távkonzultáció vagy kontroll keretében zajlik, melyet nem tartalmaz a Full komplex csomag ára. A vérvételről itt tájékozódhatsz.

**** A táplálkozásinapló-elemzés feltétele 3 napos táplálkozási napló kitöltése. A naplót minimum 5 nappal a 2. tanácsadás előtt kell beküldeni. Ennek hiányában csak általános táplálkozási szokásaid kikérdezésére lesz lehetőség, az adott időkereten belül, és szükség lehet egy feláras (12 000 Ft) „diétás kontroll” időpont egyeztetésére is ahhoz, hogy valóban személyre szabott és eredményes legyen a tanácsadás!

Megrendelés