Szakorvosi háttér

Célzott diagnosztikai vizsgálatokkal szűrjük ki az esetleges anyagcsere-eltéréseket, és ha szükséges, kezeljük és kontrolláljuk azokat.

Étrendbeállítás

Nem könnyű elérni és megtartani a számodra egészséges testösszetételt! Ennek kulcsa a reális célkitűzésekben és a jól összeállított étrendben van.

Csomagajánlatok

Szeretnéd, ha csapatmunkában, egyszerre foglalkoznánk veled? Mindezt gyors rendelkezésre állással? Válassz csomagjaink közül!

miért a sportkontroll?

Szakértőink individuális kezelési tervet dolgoznak ki számodra, ezzel is hozzásegítve az anyagcsere-működésed és a testösszetételed optimális szintjéhez.
ismerj meg minket

szakértők

Dr. Breyer Helga belgyógyász

Neve már fogalom a szakmában: az elmúlt 15 évben anyagcsere, endokrinológiai és diabetológiai területen tett szert párját ritkító tapasztalatra.
Bővebben

Dr. Töllösy Judit, MD, MBA háziorvos, sportorvos

A pályáját háziorvosként kezdte, 2005-től szakterületet váltott, a Sportkórházban újabb szakvizsgát szerzett, majd az Olimpiai Rendelő orvosaként élsportolókkal foglalkozott. Időközben ..
Bővebben

Széchy Eszter dietetikus

Otthonosan mozog a szénhidrát-anyagcsere zavarok (1-es, 2-es típusú illetve terhességi diabétesz, inzulinrezisztencia) és az elhízás étrendi terápiájában.
Bővebben

Schlaffer-Szilágyi Nóra dietetikus

Családi érintettség okán életformájává vált a klasszikus konyha inzulinrezisztens-baráttá tétele. Kiváló gyakorlata van a cukorbetegek és gyerekek oktatásában.
Bővebben

Sára György sporttáplálkozási szakértő

Kifejezetten sportágspecifikus tanácsadást nyújt és szinte mindent tud a táplálékkiegészítőkről.
Bővebben

Gelencsér Adrienn dietetikus, coach

Inzulinrezisztensként a kisujjában van a 160 grammos diéta. Specialitása még a halmozott ételallergia, az érintetteknek népszerű főzőkurzusokat is tart.
Bővebben

Dékei Zóra dietetikus

Ismert Insta-dietetikus és blogger, gluténmentes berkekben. Hobbisportolóként kihívásnak tekinti az étrend aktív életmódhoz való igazítását.
Bővebben